Ξεκίνησε σήμερα, 12 Απριλίου 2023, το πασχαλινό Bazaar για το 2023 που διοργανώνει το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας, "Αίσωπος".

 

Βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας στην Καβάλα και θα λειτουργήσει για τρείς μέρες, 12/04/23 Μεγάλη Τετάρτη, 13/04/23 Μεγάλη Πέμπτη και 14/04/23 Μεγάλη Παρασκευή από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Συλλόγου:

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως φέτος τη Μεγάλη Εβδομάδα θα πραγματοποιήσουμε το Πασχαλινό μας Bazaar,(Μπαζάρ).

 

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας δούμε στο περίπτερο μας στηρίζοντας με κάποια αγορά σας το Σωματείο μας που τόσα χρόνια αγωνίζεται για τα αδέσποτα του Δήμου μας με δύσκολα και επώδυνα περιστατικά!

 

Λαμπάδες χειροποίητες από τα χεράκια της αγαπημένης μας Χριστίνας Βαμβούρη, για τα βαφτιστήρια σας, τα παιδάκια σας, για τους αγαπημένους σας συζύγους ή φίλους και άλλα όμορφα και χρήσιμα αντικείμενα. Δώρα που μπορείτε να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και στους εαυτούς, παρμένα με αγάπη για έναν ιερό σκοπό!

 

Οι μέρες και οι ώρες που θα μπορείτε να μας βρείτε στην Κεντρική Πλατεία Ομονοίας είναι: 12/04/23 Μεγάλη Τετάρτη, 13/04/23 Μεγάλη Πέμπτη και 14/04/23 Μεγάλη Παρασκευή από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ και τις τρεις αυτές μέρες.

 

Σας Ευχόμαστε ολόψυχα Καλό Πάσχα και Καλή Ανάστασηστις καρδιές όλων με υγεία, αγάπη και ευημερία!!

 

Η πολύτιμη βοήθεια σας στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια η δύναμη  για να υπάρχουμε και να συνεχίζουμε να υπάρχουμε, να αντέχουμε και να καταφέρουμε να σωθούν έως τώρα εκατοντάδες αδέσποτες ζωούλες! Όλα αυτά με τη δική σας στήριξη και με την ακατάπαυστη "δουλειά" των ελάχιστων ενεργών εθελοντών του Αισώπου!

 

 

Σας Ευχαριστούμε και περιμένουμε να σας δούμε από κοντά, να λύσουμε κάθε απορία σας, να σας ενημερώσουμε για όλα όσα αφορούν τα αδέσποτα  που έχουμε σε φιλοξενία και τα έργα του Σωματείου μας γενικότερα!

 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΆΠΗ