“Στα Φτερά του Α Παγκοσμίου Πολέμου”

Ο Καβαλιώτης σκηνοθέτης Δημήτρης Χατζημαλλής διακριθείς στο παρελθόν για την σκηνοθεσία της σειράς ιστορικών  ντοκιμαντέρ "Στα Φτερά του Α΄ Π.Π." συμπαραγωγής Cosmote TV - Gullwing, έλαβε ακόμη ένα βραβείο για το μοντάζ της ίδιας σειράς, από το 15ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας DocFest.

Η σειρά ιστορικών ντοκιμαντέρ "β" αποτελεί σημαντικό τεκμηριωτικό έργο καταγραφής και προβολής της τοπικής ιστορίας

Η νέα ταινία από την σειρά των ιστορικών ντοκιμαντέρ «Στα Φτερά του Α' Παγκοσμίου Πολέμου» με τίτλο «Οι ουρανοί της Μακεδονίας φλέγονται

Η δύναμη, το σθένος, οι δυνατότητες και το πάθος των ανθρώπων και των επιχειρήσεων που εδρεύουν στην περιφέρεια, σε πολλές περιπτώσεις, έχουν αποδειχθεί ίδιες και ανώτερες αυτών που έχουν έδρα τα μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα - Θεσσαλονίκη).

Στο 8ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων προβάλλεται on line την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου στην ζώνη προβολών 22:00 – 00:00 η ταινία “Στα Φτερά του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου”, μια παραγωγή με Καβαλιώτικη σφραγίδα.

Ο μουσικός και συνθέτης Γιώργος Ξουλόγης, γέννημα – θρέμμα της Καβάλας, διαπρέπει στον χώρο της κινηματογραφικής, τηλεοπτικής, και όχι μόνο, μουσικής. Από σήμερα είναι κάτοχος του πρώτου του βραβείου ERMIS  στην κατηγορία «Πρωτότυπη Μουσική Σύνθεση/ Παραγωγή» για την μουσική στο τηλεοπτικό σποτ