Στο 8ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων προβάλλεται on line την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου στην ζώνη προβολών 22:00 – 00:00 η ταινία “Στα Φτερά του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου”, μια παραγωγή με Καβαλιώτικη σφραγίδα.  Δείτε εδώ

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργάνωσης του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων που διεξάγεται από 21 έως 31 Οκτωβρίου, όλο το πρόγραμμα του 8ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων θα προβληθεί online – με ροή και προγραμματισμό αίθουσας – μέσα από την πλατφόρμα προβολών που έχει ενεργοποιηθεί σχετικά η οποία διασφαλίζει τον γεωγραφικό αποκλεισμό και την ασφάλεια του υλικού.

 

 

Επιπλέων μία ζώνη προβολής καθημερινά 8.00 μ.μ. – 10.00 μ.μ. προβολών που θα γίνουν στο φυσικό χώρο του Φεστιβάλ, το Πνευματικό Κέντρο Χανίων . 

 

 

Παράλληλα θα γίνουν μια σειρά δράσεις δημοσιότητας μέσα από το κανάλι στο YouTube καθώς και από τα social media του Φεστιβάλ με στόχο να επικοινωνήσουν τις ταινίες.

 

Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι θεατές από όλη την Ελλάδα θα έχουν την δυνατότητα να δουν την ταινία “Στα Φτερά του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου” που θα προβληθεί την 28η Οκτωβρίου στην ζώνη προβολών 22:00 – 00:00, αρκεί να κάνουν μια απλή εγγραφή στην πλατφόρμα προβολών ΕΔΩ.

 

Το πρόγραμμα on line προβολών είναι διαθέσιμο ΕΔΩ

 

Για την εταιρία παραγωγής της ταινίας Gullwing, είναι σημαντική η επιλογή της ημέρας και ώρας προβολής.

 

Περισσότερα για την ταινία αλλά για την σειρά των 5 ιστορικών ντοκιμαντέρ επισκεφθείτε την σελίδα της σειράς wingsofgreatwar.com