σωματείο εμποροϋπαλλήλων & ιδιωτικών υπαλλήλων Ν. Καβάλας

Στο πλευρό των εργαζομένων στα πετρέλαια βρίσκεται και το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων Ν. Καβάλας.

Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη συμμετέχει κ ΓΣΕΕ και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Καβάλας. 

Σύσκεψη σωματείων, φορέων και συνδικαλιστών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13/10 στην Καβάλα, για την οργάνωση της απεργίας της 9ης Νοέμβρη, που καλούν η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, δεκάδες Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα, όπως και εκατοντάδες πρωτοβάθμια σωματεία.

Έξω από τις εγκαταστάσεις της ΒΦΛ βρέθηκε αντιπροσωπεία του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων μετά το ατύχημα εργαζόμενου στο εργοστάσιο.

Εκδικάστηκε η υπόθεση που αφορά την απόλυση του προέδρου του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων Ν. Καβάλας συναδέλφου Γιάννη Γιαγκίδη

 

Τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (μάσκες, αποστάσεις) μέλη εργατικών σωματείων της Καβάλας, προχώρησαν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

 

Σήμερα 22/10 πραγματοποιήθηκε η τριμερής συνάντηση στην Επιθεώρηση Εργασίας για την  απόλυση του Προέδρου του Σωματείου Εμπορουπαλλήλων, με το σωματείο να την χαρακτηρίζει παράνομη.

 

Το σωματείο εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων του νομού Καβάλας παίρνει θέση για τις απολύσεις υπαλλήλων από γνωστή εταιρεία ρούχων, που έγιναν όπως αναφέρει το τελευταίο διάστημα. 

 

Σε παράσταση διαμαρτυρίας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου καλούν οι εμποροϋπάλληλοι της Καβάλας οι οποίοι αντιδρούν στην απόφαση της διοίκησης του Δήμου Καβάλας να προχωρήσει σε αύξηση των δημοτικών τελών.

Ανακοίνωση του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Καβάλας "Η εργοδοσία και τα τσιράκια ξεσάλωσαν. Θέλουν να διώξουν τον Πρόεδρο του Σωματείου μας από τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, γιατί τους χαλάμε τα σχέδια"

Το Σάββατο 31/10 το ΠΑΜΕ και το σωματείο εμποροϋπαλλήλων & ιδιωτικών υπαλλήλων Ν. Καβάλας πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας έξω απο τον Μαρινόπουλο της Καβάλας στην Δημοτική αγορά, με αφορμή τις απολύσεις που γίνονται πανελλαδικά και τα κλεισίματα καταστημάτων