πρόεδρος της Δημοκρατίας

Την ανάγκη να αποτίνουμε φόρο τιμής στους προγόνους μας που διατήρησαν άσβεστη τη φλόγα της ελευθερίας στα δύσκολα χρόνια της σκλαβιάς, υπογράμμισε η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, από τη Θάσο που επισκέπτεται και όπου παρέστη στις εκδηλώσεις για την 111η επέτειο απελευθέρωσης του νησιού από τον οθωμανικό ζυγό.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα υπογράψει το διάταγμα διάλυσης της Βουλής, το οποίο το βράδυ του Σαββάτου αναμένεται να θυροκολληθεί στο περιστύλιο.

Υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας και χωρίς να ανακοινωθεί δημοσίως, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναχώρησε χθες το απόγευμα για την Ουκρανία και συγκεκριμένα για το Κιέβο που αποτελεί και πάλι στόχο των ρωσικών πυραυλικών επιθέσεων.

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας-Θάσου, παρουσιάζει την

Τα βραβεία στους μαθητές που διακρίθηκαν παρέδωσε στις 2 Ιουλίου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

 

Τρία σημαντικά θέματα τέθηκαν στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά τη σύσκεψη που συμμετείχε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας.

Ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κατά την τελετή των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Καβαλιώτη Οπλαρχηγού Ιλαρίωνα Καρατζόγλου

Την πεποίθηση ότι σήμερα η Καβάλα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει με δυναμισμό τις προκλήσεις του μέλλοντος, ως πύλη διαπεριφερειακής εμβέλειας με διεθνή ρόλο χάρη

Στην Καβάλα βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής (2/7) η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου όπου έκανε τα αποκαλυπτήρια

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης αρχικά θα κάνει τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Ιλαρίωνα Καρατζόγλου στον περιβάλλοντα χώρο του Διοικητηρίου  Καβαλιώτη ήρωα της επανάστασης του 1821. 

Στην Δράμα θα βρεθεί την 1η Ιουλίου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στις εκδηλώσεις για τα «Ελευθέρια» της πόλης. 

 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο παρέστη την Παρασ

Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος μετέβη, την Τρίτη (9/2) στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

 

Το Βραβείο της Ευρωπαϊκής Ιδέας για την αταλάντευτη προσήλωσή του στα ευρωπαϊκά ιδεώδη και τον άψογο, εμπνευσμένο και πραγματιστικό τρόπο με τον οποίο άσκησε τα πολιτειακά του καθή

Γεννήθηκε το 1956 στη Θεσσαλονίκη. Η καταγωγή της οικογένειάς της είναι από τη Σταυρούπολη Ξάνθης. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημόσιο Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο Paris II. Εισήλθε ως Εισηγήτρια στο Συμβούλιο της Επικρατείας και εν συνεχεία προήχθη διαδοχικά σε Πάρεδρο.