Τρία σημαντικά θέματα τέθηκαν στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά τη σύσκεψη που συμμετείχε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας.

 

Το παρών έδωσαν βουλευτές αλλά και οι τέσσερις δήμαρχοι του νομού Καβάλας, με τον καθένα να θέτει ξεχωριστά ζητήματα όπως: φυσικό αέριο, γεωθερμία, τουρισμό, πρωτογενή τομέα. 

 

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης έθεσε τα εξής ζητήματα: 

 

- Το δημογραφικό, με τον ορεινό όγκο να ερημώνει, κάτι που είναι ανησυχητικό. 

 

- Τη φυγή νέων στο εξωτερικό. 

 

- Αλλά και θέματα που αφορούν τον Αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων

 

«Η Πρόεδρος θα τα θέσει στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό» είπε στον KavalaNews 102.8 ο Κώστας Αντωνιάδης

 

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας σημείωσε επίσης πως ο Αρχαιολογικός χώρος των Φιλίππων εντάχθηκε σε έργο 2 εκατ. ευρώ του υπουργείου Πολιτισμού για την προστασία από ακραία καιρικά φαινόμενα.  

 

Ακούστε όσα δήλωσε ο Κώστας Αντωνιάδης στον KavalaNews 102.8: 

 

 

Στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κκ Στέφανος, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ. Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, οι βουλευτές Γιάννης Πασχαλίδης και Μακάριος Λαζαρίδης, οι Δήμαρχοι Θεόδωρος Μουριάδης, Φίλιππος Αναστασιάδης, Λευτέρης Κυριακίδης και Σάββας Μιχαηλίδης και η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜΘ Ζωή Κοσμίδου.

 

Η φωτογραφία από τη σύσκεψη: