Πόλο

γράφει ο

Αποστόλης Μπαμπατζίκος

Στην πόλη της Αλεξανδρούπολης ταξίδεψε η ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟΘΑΚ. Έδωσε δυο φιλικούς αγώνες με την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και την ομάδα του Ν.Ο. Αλεξανδρούπολης. 

Η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης της Καβάλας, αρχίζει την «μάχη» για την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία με αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στις 9 έως 10 Ιουλίου και θα διεξαχθούν στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Καβάλας. 

Πρόκριση για το τμήμα Μίνι Παίδων Κ-13 στην πρώτη τους επίσημη αγωνιστική εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης.

 

Με δύο νίκες και μία ήττα το τμήμα υδατοσφαίρισης Παίδων Κ-15 της Καβάλας προκρίθηκε επάξια στην ημιτελική φάση του Πανελ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για την υδατοσφαίριση της Καβάλας η πρώτη μέρα των αγώνων της Β' προκριματικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τους αγώνες του πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης ΠΑΙΔΩΝ Κ-15 στην πόλη της Καβάλας. 

 

Στην Καβάλα θα διεξαχθούν οι αγώνες για την Β’ φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης παίδων (Κ15). 

 

Έπειτα από 5 χρόνια απουσίας, θα μπορούσε να θεωρηθεί επιτυχία και μόνο η συμμετοχή της ομάδας στην τελική φάση της διοργάνωσης ανάμεσα στις 10 καλύτερες ο

Έπειτα από 5 χρόνια απουσίας, η πόλη μας εκπροσωπήθηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και σε αγώνες που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη, με μία νίκη «θρίλερ» απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με σκορ 13-12 και μια «παλικαρίσια» ισοπαλία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ με σκορ 10-10, προκρίθηκε και θα αγωνιστεί σε λίγες μέρες στην τελική φάση του πρωταθλήματος. 

Με δυο τμήματα (Μίνι Παίδων και Εφήβων) ο ΝΟΚ συμμετείχε στους αγώνες για την Γ' Φάση (Ημιτελική) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξήχθη στον Βόλο το τριήμερο 28 έως 30 Ιουνίου.