Η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης της Καβάλας, αρχίζει την «μάχη» για την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία με αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στις 9 έως 10 Ιουλίου και θα διεξαχθούν στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Καβάλας. 

 

Μία σειρά παιχνιδιών με παρουσία οπαδών μπορεί να δώσει στους αθλητές μας πλεονέκτημα για τις ρεβάνς, σε αντίστοιχους αγώνες στην Αλεξανδρούπολη στις 21 έως 23/06 (Β’ φάση).

 

Όπως προκύπτει από τη κλήρωση (9/6)  που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος και αφορούσε το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης για την Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, ανατέθηκε στην πόλη μας η διεξαγωγή των αγώνων για την Α’ Φάση του πρωταθλήματος.

 

Ο όμιλος περιλαμβάνει 4 ομάδες : ΝΟΘΑ Καβάλας, ΣΑΠΚ Νεάπολης, Νέος Ηρακλής, Εθνικός Αλεξανδρούπολης

 

Ο Β’ Προκριματικός Γύρος θα διεξαχθεί 21-23 Ιουλίου, ενώ στην Τελική Φάση (29-31 Ιουλίου) προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου Πανελληνίως  (σύνολο 8 ομάδες).

 

Από τις 19 συνολικά ομάδες της Γ’ Εθνικής, στην Β’ Εθνική ανεβαίνουν οι 2 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης.

 

Η ομάδα μας, εάν προκριθεί, θα αναζητήσει ανάμεσα σε άλλες 7 ομάδες που θα προκριθούν στην τελική φάση, ένα εκ των συνολικά δύο διαθέσιμων ‘’χρυσών’’ εισιτηρίων μετά από πλήθος αγώνων στους οποίους θα συμμετάσχει.

 

(δελτίο Τύπου)