Έπειτα από 5 χρόνια απουσίας, θα μπορούσε να θεωρηθεί επιτυχία και μόνο η συμμετοχή της ομάδας στην τελική φάση της διοργάνωσης ανάμεσα στις 10 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος.

 

Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για τους εκπροσώπους της πόλης μας, οι οποίοι παίζοντας με ιδιαίτερο ζήλο και μαχητικότητα κατάφεραν να δείξουν μέσα στην πισίνα πως η υδατοσφαίριση στην Καβάλα δεν έχει μόνο ένδοξο παρελθόν, αλλά αξιόμαχο παρόν και ελπιδοφόρο μέλλον.

 

Η παλικαρίσια νίκη απέναντι στον Α.Ο. Καστέλλας ήταν το επιστέγασμα των προσπαθειών για το ανδρικό τμήμα, το οποίο αγωνίστηκε στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας για την τελική φάση της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα είχε εξαιρετική εμφάνιση σε όλους τους αγώνες με τους παίκτες να επιδεικνύουν εντυπωσιακή ετοιμότητα, απαράμιλλη μαχητικότητα και συγκινητικό αγωνιστικό πνεύμα.

 

Μπορεί να μην κατάφεραν οι πολίστες μας να νικήσουν τους Άργη Καλαμάτας, ΝΟ Ιτέας και  ΣΑΠΚ Νεάπολης, αλλά παίζοντας συγκεντρωμένα, με δύναμη ψυχής, αυτοθυσία και σεβασμό προς τον αντίπαλο, έθεσαν τις βάσεις για την άνοδο της ομάδας στην Β’ Εθνική κατηγορία.

 

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την υπερπροσπάθεια και την κατάθεση ψυχής και τον προπονητή Θόδωρο Ανανιάδη, ο οποίος με τόλμη και όραμα στελέχωσε την ανδρική ομάδα μόνο με Καβαλιώτες παίκτες και ανέδειξε το ταλέντο των νέων αθλητών από τα τμήματα υποδομής.

 

Η αποστολή στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας (ηλικιακά):

 

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ

 

1 ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

2 ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΠΑΡΗΣ

 

3 ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

4 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

5 ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

 

6 ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

7 ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

8 ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

9 ΚΕΚΡΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

 

10 ΣΥΜΙΤΛΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

 

11 ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

 

12 ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

Προπονητής: Ανανιάδης Θεόδωρος

 

Έφορος: Βύρων Συμιτλιώτης