Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για την υδατοσφαίριση της Καβάλας η πρώτη μέρα των αγώνων της Β' προκριματικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων Κ-15. 

 

Οι νεαροί αθλητές του Θεόδωρου Ανανιάδη με μια εξαιρετική εμφάνιση επικράτησαν του Μ.Γ.Σ. Πανσερραικού με 16-9 και ετοιμάζονται για τους αγώνες της Κυριακής με τη Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης και τον ΑΡΗ.

 

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Λεωνίδας Αθανασιάδης, οι βουλευτές Καβάλας Γ. Πασχαλίδης, Μ. Λαζαρίδης και Τ. Ελευθεριάδου και ο δήμαρχος Καβάλας Θ. Μουριάδης με αντιδημάρχους της περιοχής. 

 

Μετά τον αγώνα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το τμήμα υδατοσφαίρισης και βραβεύτηκαν οι αθλητές της αντρικής ομάδας για τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Γ' Εθνικής.

 

«Ευχαριστούμε τους γονείς και όλους όσους στηρίζουν τους αθλητές μας. Συνεχίζουμε με συνέπεια και αποφασιστικότητα την προσπάθεια για να έχει η υδατοσφαίριση τη θέση που της αξίζει στην Καβάλα  και τις καρδιές όλων», λένε οι άνθρωποι του Water Polo Καβάλας.