Παναγιωτόπουλος

Τα στελέχη και τους στρατιώτες της 193 ΜΠΕΠ (MLRS) στην Ελευθερούπολη, επισκέφθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος παρέστη σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022, στον εορτασμό του Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου

Η Επιτροπή Ειρήνης Καβάλας (μέλος της ΕΕΔΥΕ) καταδικάζει τις πρόσφατες δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του προανήγγειλε την αποστολή ελληνικών μάχιμων ενόπλων δ

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

 

Σχετικά με το αίτημά σας να προχωρήσει η διαδικασία πλήρωσης θέσεων ανωτάτων δικαστικών λειτουργών, το οποίο κι ο ίδιος συνομολογείτε ότι εγείρει πολιτικό ζήτημα, είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία δεν είναι δυνατόν να συναινέσει σε μια εξόφθαλμα αντιθεσμική διαδικασία.

Μετά την υπερψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής της σχετικής πρότασης για την υπόθεση Novartis, αποφασίστηκε η σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης

Παρωδία χαρακτήρισε τη συζήτηση στη Βουλή για την συζήτηση του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστική κρίση ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, Νίκος Παναγιωτόπουλος, αφήνοντας αιχμές σε βάρος της προέδρου της Βουλής.

Έπειτα από συναντήσεις, χθες και σήμερα, με αρμόδιους φορείς, ο Βουλευτής Ν.Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος κατέθεσε, πριν από λίγο, ερώτηση προς τους Υπουργούς, Εσωτερικών και Διοικ

Δεκτή έκανε ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Στρατούλης την πρόταση που κατέθεσε ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Νίκος Παναγιωτόπουλος στη διάρκεια συζήτησης του νομοσχεδίου «Ρυθμίσεις για τη λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, στη διάρκεια συνεδρίασης των Διαρκών Επιτροπών Κοινωνικών Υποθέσεων, Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης, Δικαιοσύνης και Οικονομικών Υποθέσεων.

Ερώτηση προς τους υπουργούς, Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή και Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Ν. Καβάλας της ΝΔ Νίκος Παναγιωτόπουλος, με θέμα την καταβολή των δεδουλευμένων στο υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

Υπερψήφισε επί της αρχής το Νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης η ΝΔ. Εισηγητής του κόμματος στη Βουλή ορίστηκε ο βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος ο οποίος τόνισε πως τα μέτρα που αναφέρονται στο νομοσχέδιο δεν εντάσσονται σε ένα πλαίσιο συνολικού σχεδίου για την αντιμετώπιση της φτώχειας. 

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο Βουλευτής Ν. Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος, με θέμα την απαλλαγή από την επιβολή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Φυσικού Αερίου που χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη και όχι ως καύσιμο, στην εταιρία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ELFE ΑΒΕΕ».

«Δεν βλέπω πουθενά ρυθμούς κατεπείγοντος» λέει σε άρθρο του ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Νίκος Παναγιωτόπουλος, σχολιάζοντας τον πρώτο μήνα της νέας κυβέρνησης. Αφήνει δε υπονοούμενα ότι βασικός λόγος της καθυστέρησης… είναι η τρόικα.