Παγκόσμια ημέρα γυναικών

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης - Καλαμίτσας τίμησε τη Διεθνή Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών, το βράδυ της Παρασκευής 8 Μαρτίου 2024. 

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των γυναικών στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 8 Μαρτίου στα ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Μήνυμα του δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Καβάλας δημοσιεύει το κείμενο της Γραμματέα του Ομίλου Ζωής Χατζηγεωργίου, το οποίο και φιλοξενήθηκε στο 4ο τεύχος του Περιοδικού "Νέο Υπόστεγο". 

Την Τετάρτη (08/03) στην παγκόσμια ημέρα γυναίκας, ο Δήμος Καβάλας, η Δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή και το Συμβουλευτικό κέντρο γυναικών Καβάλας, βράβευσαν 13 «Χρυσές Γυναίκες», οι οποίες διακρίθηκαν στον αθλητισμό και στον στίβο της ζωής.

Εκδήλωση πραγματοποίησε ενόψει της παγκόσμιας ημέρας των γυναικών ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολη – Καλαμίτσα, την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023.

 Ανακοίνωση εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση, σύμφωνα με την οποία δεν θα λάβει μέρος στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου.  

Το δήμο Καβάλας ευχαριστεί η Ρεγγίνα Μακέδου που την συμπεριέλαβε στις χρυσές γυναίκες, ωστόσο δεν θα παραβρεθεί στην εκδήλωση.

Εκδήλωση με αφορμή την ημέρα της γυναίκας διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος « Το Κάστρο»

Επίδειξη μόδας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας θα πραγματοποιηθεί από το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας και την κ. Χιώνη Γεωργία. 

Χορό για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Αντιφιλίππων.

Είκοσι γυναίκες με πλούσια προσφορά στην επιστημονική, πολιτική, κοινωνική, οικονομική, πολιτιστική και αθλητική ζωή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης βράβευσε

Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας "ΓΥΝΑΙΚΑ", την οποία συνδιοργανώνουν το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας και ο Φωτογραφικός Όμιλος Κα

Με 11 Ιστορίες Γυναικών θα τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός». 

 

Σε αυτή τη δύσκολη, πρωτόγνωρη, παγκόσμια συγκυρία οι γυναίκες επλήγησαν αλλά δε λύγισαν. Παραμένουν στην πρώτη γραμμή ανταποκρινόμενες με επιτυχία στους πολλαπλούς ρόλους που καλούνται καθημερινά να αναλάβουν.