ΟΕΒΕ

Για το παράνομο πλανόδιο εμπόριο και την εκμετάλλευση ανηλίκων συζήτησαν οι Επαγγελματίες Καβάλας με τη δημοτική αστυνομία και το λιμεναρχείο σε συνάντηση τους.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας με απόφαση του Δ.Σ.  αποφάσισε να συμμετέχει στην Πανεθνική Ημέρα Δράσης

Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Καβάλας συνεδρίασε χθες Τετάρτη 12/10/22 στο Δήμο Νέστου και συγκεκριμένα στη Χρυσούπολη, ενισχύοντας έτσι την παρουσία της Ομοσπονδίας στο νομό Καβάλας.

Ενημέρωση για την πορεία των αιτήσεων των ενδιαφερόμενων για διαγραφή οφειλών (προ του 2010) προκειμένου να διευκολυνθεί η συνταξιοδότηση ενός μεγάλου μέρους των ε

Η θέση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Καβάλας στον επικείμενο νέο κανονισμό λειτουργιάς της λαϊκής αγοράς σχετικά με τα μέτρα των πάγκων των Εμπόρων τροφίμων και των Παραγωγών, είναι ο σεβασμός στην έως τώρα αρμονική λειτουργία αυτής.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας, κ. Χατζηχρήστος Θεόδωρος, μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Αρσονιάδη Παναγιώτη και κ. Παναγιωτίδη Γιάννη συναντήθηκαν με τη περιφερειακή Διευθύντρια του ΟΑΕΔ κ. Πέππα Ευσταθία

Το ΔΣ της ΟΕΒΕ Καβάλας αποφάσισε στο τελευταίο του διοικητικό συμβούλιο να ασφαλίσει το κτήριο που στεγάζονται τα γραφεία της

Έπειτα από τα έντονα παράπονα επιχειρηματιών-μελών μας,  με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκθέσουμε τις αντιδράσεις μας σχετικά με τις συντηρήσεις του δικτύου.

Το άμεσο κλείσιμο των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων ζήτησε με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων νομού Καβάλας. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Νομού Καβάλας ενημερώνει ότι:

 

-η Συντεχνία Αρτοποιών Ν.Καβάλας,

 

Επειδή χωρίς τους επαγγελματίες εμπόρους και βιοτέχνες δεν υπάρχει Εθνική αλλά ούτε και Τοπική οικονομία,

 

Μία άκρως ενδιαφέρουσα όσο και επίκαιρη ηµερίδα, που απευθύνεται σε επιχειρηµατίες και όχι µόνο, διοργανώνει η Οµοσπονδία Επαγγελµατιών,Βιοτεχνών και Εµπόρων Ν.Καβάλας.

 

Δύο ημερίδες με κοινό θέμα «χτίζοντας την αυτοπεποίθηση του παιδιού και του εφήβου» διοργανώνει το προσεχές Σαββατοκύριακο η Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Ελπίδες» Καβάλας με την υποστήριξη της Περιφέρειας

Εκδήλωση με θέμα «Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού, στόχοι και παρεμβάσεις του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για τις μικρές επιχειρήσεις» θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα την προσεχή Παρασκευή 16 Οκτωβρίου.

 

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων (Ο.Ε.Β.Ε.) Ν. Δράμας ενημερώνει τα μέλη της ότι πρόσφατη δικαστική απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κορίνθου υποχρεώνει τον Ο.Α.Ε.Ε.