Το άμεσο κλείσιμο των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων ζήτησε με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων νομού Καβάλας. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 

 

Με αίσθημα ευθύνης έναντι των οικογενειών μας, των υπαλλήλων μας καθώς και των πελατών μας,  ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ το άμεσο κλείσιμο των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων μας.

 

 

Σε αναμονή των αποφάσεων της πολιτικής ηγεσίας για την έκδοση σχετικών τροπολογιών που θα διευκολύνουν τις οικονομικές μας  υποχρεώσεις, θεωρούμε ότι η υγεία προέχει .

 

 

Με τόλμη για γενναίες αποφάσεις που αφορούν τον ιδιωτικό τομέα , μπροστά στην εξάπλωση της πανδημίας, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ και ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ το καθολικό κλείσιμο των δραστηριοτήτων των μελών μας. 

 

 

Καλούμε τα μέλη μας να συμμορφωθούν με τις αποφάσεις των αρχών και υπηρεσιών με μοναδικό στόχο και σκοπό τον περιορισμό του ιού. Επίσης να αναλάβει ο καθένας και η καθεμιά την ευθύνη για την ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ , ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ μέχρι νεωτέρας.

 

 

Η πρόταση αποτελεί απόφαση διοικητικού συμβούλιου της τοπικής Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Καβάλας  με εξαίρεση τους κλάδους ( πώληση τροφίμων και φαρμάκων ) που έχει εκδοθεί οδηγία από τα συναρμόδια υπουργεία για την λειτουργία τους.

 

Εκ της Διοικήσεως