νομίατρος

«Αυτό που θα σώσει την κατάσταση είναι οι γιορτές», δήλωσε στον KavalaNews 102.8 ο νομίατρος Καβάλας, Χρήστος Παπαδόπουλος τονίζοντας ότι παρατηρήθηκε αύξηση στα κρούσματα των σχολείων της Καβάλας τις τελευταίες ημέρες. 

«Σταθερά υψηλά είναι τα κρούσματα κορωνοϊού στην Καβάλα» δήλωσε στον KavalaNews 102,8 ο  νομίατρος Χρήστος Παπαδόπουλος και επισήμανε πως ο κόσμος έχει φοβηθεί και προσέχει περισσότερο. 

Η τήρηση των υγειονομικών μέτρων στα σχολεία του νομού Καβάλας απασχόλησε τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη με πρωτοβουλία του νομιάτρου Καβάλας Χρήστου Παπαδόπουλου το πρωί της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου.

Προβληματισμός επικρατεί για το νησί της Θάσου, σύμφωνα με το νομίατρο Καβάλας, Χρήστο Παπαδόπουλο ενόψει και της τουριστικής σεζόν.

«Η Καβάλα έχει αυξημένο ιικό φορτίο δυστυχώς δεν μπορέσαμε να το αποτρέψουμε αυτό», επισήμανε στον KavalaNews 102,8 ο νομίατρος Καβάλας Χρήστος Παπαδόπουλος. 

Τραγική χαρακτήρισε την εικόνα της πανδημίας στην χώρα, ο νομίατρος Καβάλας Χρήστος Παπαδόπουλος, λέγοντας ακόμα ότι τα μέτρα πλέον δεν αποδίδουν, ενώ τόνισε ότι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα τις επόμενες ημέρες ακόμα και για την Καβάλα. 

Ένα βήμα από τη λήψη της απόφασης να γίνει υποχρεωτική η διπλή μάσκα, σε δυο τουλάχιστον μέρη, είναι οι λοιμωξιολόγοι. Τα δύο μέρη αναμένεται να είναι τα σούπερ-μάρκετ και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. 

Συναγερμό έχει σημάνει ο νομίατρος Καβάλας για το νησί της Θάσου και την ραγδαία, όπως λέει, αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στο νησί και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Πρίνου. 

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι έλεγχοι για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού με το νομίατρο Καβάλας να προειδοποιεί για αυστηρά πρόστιμα σε όσους δεν συμμορφώνονται και θέτουν σε κίνδυνο συμπολίτες τους. 

Για την ανάγκη για επιτάχυνση των εμβολιασμών, τα λάθη και αλλά και την πιστή τήρηση των μέτρων μέχρι να επιτευχθεί η ανοσία στον πληθυσμό μίλησε ο νομίατρος Καβάλας, Χρήστος Παπαδόπουλος.  

 

Την προσοχή όλων εφιστά ο νομίατρος Καβάλας, Χρήστος Παπαδόπουλος καθώς όπως είπε ο κίνδυνος για τρίτο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού είναι ορατός.

 

Την ώρα που λοιμωξιολόγοι έχουν εισηγηθεί να μειωθεί το ωράριο λειτουργίας στην εστίαση και στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, να τεθεί σε ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας, ο νομίατρος Καβάλας συμβουλεύει να περιορίσουμε τις κοινωνικές μας δραστηριότητες ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.