Δημήτρης Εμμανουηλίδης

Στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη, μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Εμμανουηλίδης το πρωί της Δευτέρας (15/05).

Τη μεγαλύτερη περίοδο χειμερινής ανομβρίας περνά εδώ και περισσότερο από ένα μήνα η Γαλλία.

Η θεατρική σκηνή ενηλίκων των Λιμεναρίων Θάσου έδωσε διπλή παράσταση το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στην Καβάλα και στο θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου”.

Στη μεγάλη αίθουσα της ιστορικά φορτισμένης Μεγάλης Λέσχης με την παρουσία έγκριτων επιστημόνων από το χώρο κυρίως των Ανθρωπιστικών Επιστημών ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής 11ης Νοεμβρίου

Μισό αιώνα μετά, καθώς η ιστορία κύκλους κάνει, η Τέχνη με την καθαρτήρια δύναμή της καλείται για ένα «ξύπνημα» απ’αυτά που πάντα έχει ανάγκη ο κόσμος σε δύσκολες στιγμές και σε αντιδημοκρατικές συνθήκες.

Με την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων ανοίγει η πόρτα για να διαβεί κάθε νέα και νέος το κατώφλι της ακαδημαϊκής τους ζωής.

«Όταν η 19η Μαΐου πάψει να είναι ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων και αναγνωριστεί ως

Η 25η Μαρτίου αποτελεί κορυφαία έκφραση της συλλογικής ιστορικής μνήμης του λαού μας. Ο απανταχού Ελληνισμός τη μέρα αυτή τιμά τον αγώνα και τη θυσία του επαναστατημένου γένους για την προάσπιση των πανανθρώπινων αξιών, της ελευθερίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Τα πυρά του στην κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα θέματα της παιδείας εξαπέλυσε ο πρ. βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, κανοντας λόγο για "αναχρονιστικές αντιλήψεις" της Νίκης Κεραμέως , αλλά και για "εγκληματικό εραστιτεχνισμό".

 

"... Εν όψει της θεσμοθέτησης νέου πλαισίου και με δεδομένη την αδήριτη ανάγκη διόρθωσης στρεβλώσεων του συστήματος συνολικά, αναστέλλεται η έναρξη λειτουργίας των διετών προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης στα ΑΕΙ κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019 - 2020"

 

Κλείστρο φωτογραφικής μηχανής που έχει καταγράψει τα πιο γαργαλιστικά στιγμιότυπα των εφηβικών του σκιρτημάτων. Κι αυτό το αινιγματικό του μειδίαμα! Πόσα ξέρει και πόσα τεχνηέντως κρύβει…..

Από τις πρώτες αποφάσεις της προχωρά στην κατάργηση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και την υπαγωγή του στο κυβερνητικό πολυεργαλείο, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με υπερυπουργό τον κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Σελίδες