Αστικό ΚΤΕΛ

Αυξήσεις της τάξης του 9% παρουσιάζουν εδώ και λίγες ημέρες οι τιμές των εισιτηρίων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας.

Το πλάνο του για την ενίσχυση των μέσων μαζικής μεταφοράς παρουσίασε το μεσημέρι της Πέμπτης (10/08), ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης.

Με ανακοίνωση του το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας ενημερώνει για τις νέες υπηρεσίες που θα παρέχονται στους επιβάτες από δω και πέρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η εφαρμογή για κινητά που θα ενημερώνει για το πότε θα φτάσει στη στάση το κάθε λεωφορείο αλλά και η “έξυπνη” κάρτα απεριόριστων διαδρομών.

Σε δύσκολη εξίσωση εξελίσσεται το αίτημα των κατοίκων του Αμυγδαλεώνα και του Παληού για την σύνδεση των περιοχών με αστική συγκοινωνία.

Με το ποσό των 50.000 ευρώ επιδοτεί το αστικό ΚΤΕΛ ο Δήμος Καβάλας για να αυξήσει τα απογευματινά δρομολόγια σε συγκεκριμένες συνοικίες.

Την Παρασκευή (17/6) ξεκινά η γραμμή Περιγιάλι – Μπάτης των αστικών λεωφορείων.

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της συνοικίας του Βύρωνα μετά την ανακοίνωση του Αστικού ΚΤΕΛ, ότι καταργεί το απογευματινό δρομολόγιο της “γραμμής Βύρωνα”. 

 

Δεν μπορεί το αστικό ΚΤΕΛ να υποστηρίξει πολλά δρομολόγια σε αρκετές περιοχές της Καβάλας όπως τα Ποταμούδια και ο Βύρωνας γιατί δεν υπάρχει επιβατική κίνηση, είπε στον KavalaNews

Συνάντηση με τους προέδρους του Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας είχε το πρωί της Δευτέρας (8/2) ο αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Αντωνιάδης. Αφορμή για τη σύσκεψη ήταν τα φαινόμενα συνωστισμού που παρατηρήθηκαν κατά την εκτέλεση μαθητικών δρομολογίων. 

Σε νέες περικοπές δρομολογίων προχώρησε το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας από τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2020, αναπροσαρμόζοντας τα ωράρια για όσο διαρκεί η «καραντίνα». 

 

Μια δυσάρεστη περιπέτεια έζησε το πρωί της Παρασκευής μία οκτάχρονη μαθήτρια την ώρα που πήγαινε στο σχολείο της μαζί με τη γιαγιά της.  Συγκεκριμένα, το κορίτσι με τη γιαγιά του πήραν το λεωφορείο από τη στάση του αστικού ΚΤΕΛ κοντά στο σπίτι τους

Από την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 αρχίζουν τα δρομολόγια της γραμμής Νο 8 Καλαμίτσα - Μπάτης από το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας.

 

Τροποποιήσεις θα παρουσιάσουν τα δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας λόγω της διεξαγωγής της λευκής νύχτας.

Από την ΠΑΜΘ/ΠΕ Καβάλας και ειδικότερα από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε σήμερα η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας με την οποία καθορίζεται η στάση των λεω

Στην έκδοση μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών, προχωρά το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας, με στόχο την μείωση του κόστους μετακίνησης των πολιτών που χρησιμοποιούν συχνά το λεωφορείο. Το κόστος της κάρτας ανέρχεται στα 50 ευρώ τον μήνα και ισχύει για όλες τις ημέρες, όλες τις ώρες και όλες τις γραμμές του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας. 

Δείτε ποια δρομολόγια, σε ποιες γραμμές και σε ποιες περιοχές της πόλης της Καβάλας εκτελεί το Αστικό ΚΤΕΛ. Πρόκειται για τα χειμερινά δρομολόγια τα οποία θα είναι σε ισχύ μέχρι τα μισά περίπου του ερχόμενου Ιουνίου.