αμπελοκαλλιεργητές

Σύσκεψη του δήμου Παγγαίου με θέμα «Προβλήματα στις αμπελοκαλλιέργειες εμπορικά - φυτοπαθολογικά και ακαρπία Ελιάς».

Ο βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης με ανακοίνωση του ενημερώνει πως δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ για de minimis στους αμπελοκαλλιεργητές και την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η καταβολή του 20% στους δικαιούχους.

Σε ανακοίνωση του ο βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης αναφέρει πως ήδη προωθούνται οι αποζημιώσεις των επιτραπέζιων σταφυλιών για τους αμπελοκαλλιεργητές της ΠΕ Καβάλας.

Ο Βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης εξέδωσε ανακοίνωση που ενημερώνει για την προκαταβολή της αποζημίωσης για τους πληγέντες αμπελοκαλλιεργητές της χαλαζόπτωσης της 25ης Ιουνίου.

Την Τρίτη (9/6) πιστώνονται στους λογαριασμούς των αμπελλοκαλλιεργητών της Καβάλας οι αποζημιώσεις ποικιλίας crimson από τον ΟΠΕΚΕΠΕ μετά τη ζημιά που υπέστησαν εξαιτίας του κορωνοιού, σύμφωνα με τον βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, Γιάννης Πασχαλίδη.

«Λίγα και σε λίγους είναι τελικά τα ποσά των αποζημιώσεων, που αφορούν τους αμπελοκαλλιεργητές που επλήγησαν από την παρατεταμένη υγειονομική κρίση» δηλώνει η βουλ

Το ποσό των 468.747 ευρώ θα διατεθεί στους αμπελοκαλλιεργητές της Περιφερειακή Ενότητας Καβάλας μετά από συνεργασία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου

Ο Βουλευτής  Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να ενημερώσει τους επαγγελματίες αγρότες, και ιδιαίτερα τους αμπελοκαλλιεργητές της περιοχής μας πως μετά τις συνεχείς παρεμβάσεις του τόσο στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όσο και στο Υπουργείο Οικονομικών, δρομολογείται η καταβολή ενισχύσεων τις επόμενες ημέρες.

Στο δικαστικό μέγαρο βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης (22/6) αμπελοκαλλιεργητές του Δήμου Παγγαίου προκειμένου να συμπαρασταθούν στους