Από τις 5 έως τις 9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η 26ηέκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας KAVALAEXPO στο συνεδριακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στην Νέα Καρβάλη. 

 

Παράλληλα με την έκθεση, για ακόμα μια χρονιά, διοργανώνεται το Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΤΕΙ) Αν. Μακεδονίας & Θράκης,Σκοπός της έκθεσης αυτής είναι να δώσει νέες ευκαιρίες και προοπτικές στις επιχειρήσεις τόσο της ευρύτερης περιοχής όσο και σε επιχειρήσεις του εξωτερικού.

Η φετινή διοργάνωση θα περιλαμβάνει δράσεις με σκοπό την ενίσχυση των επιχειρηματικών συνεργασιών. Στα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης θα προσκληθούν επιχειρηματικοί φορείς και επιχειρήσεις, ιδιαίτερα από τις Βαλκανικές χώρες.

Δηλώσεις συμμετοχής στην έκθεση μέχρι την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

 

Η έκθεση διοργανώνεται υπό την αιγίδα, του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Οικονομίας, του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.                                                                              

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2510 222212,  και στην ιστοσελίδα www.kcci.gr