Νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 7 Ιουνίου ο 37χρονος Βασίλης Μελενικλής από την Προσοτσάνη Δράμας τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 3 Απριλίου. Το πτώμα του βρέθηκε θαμμένο στην αυλή ενός σπιτιού στην Αλιστράτη Σερρών από αστυνομικούς οι οποίοι προχώρησαν στην εκταφή του. Τα μέλη της οικογένειας που διαμένουν στο σπίτι πρόκειται να ανακριθούν από την ασφάλεια Δράμας που προσπαθεί να εξιχνιάσει την υπόθεση. 

 

Πρόκειται για δυο αδέλφια ηλικίας 37 και 40 ετών που διέμεναν με τη μητέρα τους η οποία τους συντηρούσε. 

 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει  μέχρι στιγμής γνωστά, οι δύο άντρες, φέρονται να είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές με μικροαδικήματα  που αφορούσαν υποθέσεις ναρκωτικών. 

 

 

Ο άτυχος Βασίλης είχε λάβει το ποσό των 2.000 ευρώ από τη γιαγιά του, για να πληρώσει μία προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στο χέρι στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε από την Προσοτσάνη με ταξί για την Αλιστράτη, πριν πάει στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του για το χειρουργείο και έκτοτε σήμανε συναγερμός Silver Alert. 

 

 

Το κουβάρι άρχσε να ξετυλίγεται όταν η ομάδα  της  Αγγελικής Νικολούλη, η οποία  ασχολήθηκε με την υπόθεση,  έφτασε στο σπίτι  όπου βρέθηκε το πτώμα του άτυχου άνδρα, όταν ένας  οδηγός ταξί ανέφερε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ότι είχε μεταφέρει το παιδί στην Αλιστράτη Σερρών.

 

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο του Alpha, η ομάδα της εκπομπής, που έχει συμβάλλει στη λύση πολλών ανάλογων μυστηρίων στο παρελθόν, ήρθε σε επαφή με τα πρόσωπα που  διέμεναν στο  σπίτι, με το ένα να πέφτει σε αντιφάσεις και τους είχε πει ότι ο 37χρονος είχε φύγει.