silver alert

Άφαντος παραμένει ο Γιώργος Γρηγοριάδης 42 χρόνων, ηλεκτρολόγος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού που αγνοείται  από το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου από την παραλία Οφρυνίου στην Τούζλα Δράμας, όπου μένει μόνος του. Οι γονείς του που κατοικούν στη Δράμα ανησύχησαν όταν δεν απαντούσε στις κλήσεις και στα μηνύματα που του έστελναν για ευχές στα γενέθλιά του

Η περιπέτεια της κας Αναστασίας Πουρίδου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Πουρίδου είναι καλά και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 7 Ιουνίου ο 37χρονος Βασίλης Μελενικλής από την Προσοτσάνη Δράμας τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 3 Απριλίου. Το πτώμα του βρέθηκε θαμμένο στην αυλή ενός σπιτιού στην Αλιστράτη Σερρών από αστυνομικούς οι οποίοι προχώρησαν στην εκταφή του.

Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου από την περιοχή της Νέας Ηρακλείτσας Καβάλας.  Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.