Δεκατρείς θέσεις εργασίας στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ στο νομό Καβάλας περιλαμβάνει προκήρυξη του Οργανισμού (ΣΟΧ1/2018) «για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων».

 

Πρόκειται για συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (9 μηνών) για τις ανάγκες καθαριότητας του ΟΑΕΔ στην πόλη της Καβάλας, στην Ελευθερούπολη, τη Χρυσούπολη και το Λιμένα Θάσου. Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με την προκήρυξη, οι συμβάσεις εργασίας θα ισχύσουν το αργότερο έως τις 31-12-2018.

 

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΘΕΣΕΩΝ

Η προκήρυξη περιλαμβάνει πανελλαδικά 478 θέσεις, εκ των οποίων οι 13 στο νομό Καβάλας. Το σύνολο των θέσεων είναι κατηγορίας ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας και η κατανομή τους έχει ως εξής:

--ΚΕΤΕΚ-ΕΠΑ.Σ.- ΙΕΚ Καβάλας: 8 θέσεις

--ΠΔ Καβάλας: 1 θέση

--ΚΠΑ2 Καβάλας: 1 θέση

--ΚΠΑ2 Χρυσούπολης: 1 θέση

--ΚΠΑ2 Ελευθερούπολης: 1 θέση

--ΚΠΑ2 Θάσου: 1 θέση

 

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την αίτηση αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του ΟΑΕΔ (www .oaed. gr). Πληροφορίες δίνονται και στους κατά τόπους ΟΑΕΔ. Για την υποβολή αιτήσεων υπάρχει προθεσμία 10 ημερών για την οποία όμως δεν έχουν ανακοινωθεί διευκρινίσεις κατά συνέπεια οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να βιαστούν.