Ελευθερούπολη

Σύσκεψη έγινε την Τετάρτη (06/09) στην Ελευθερούπολη, υπό την προεδρία του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστου Μέτιου και του δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη.

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας 21 Αυγούστου 2023, η πυροσβεστική υπηρεσία της Ελευθερούπολης επιχείρησε να εντοπίσει αν υπάρχει φωτιά σε εξέλιξη στο χωριό Μελίσσα του Δήμου Παγγαίου.

Επιστολή αγανάκτησης προς το KavalaNews.gr απέστειλε πολίτης της Ελευθερούπολης, με την οποία κάνει γνωστή την επίθεση που δέχτηκε από αδέσποτα σκυλιά, προσθέτοντας την αδιαφορία, όπως τονίζει, του Δήμου Παγγαίου.

Στη Λευκή Νύχτα και τη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα, την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, αναφέρεται ο δήμος Παγγαίου λέγοντας ότι «Ο Δήμος Παγγαίου είναι στα καλύτερα του!».

Στην Ελευθερούπολη έκανε την εμφάνισή του την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 ο Γιάννης Κότσιρας.

“Αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα ότι κλείνουν οι τράπεζες η μία μετά την άλλη που είναι πολύ σημαντικό για μία αγορά. Χάνονται οι λόγοι για να κατέβει κάποιος από τα γύρω χωριά στην Ελευθερούπολη, κάτι που κάνει κακό και στην αγορά”, ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στο κεντρικό magazino του KavalaNews 102,8 και τον Ευριπίδη Ταρασίδη, ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου της Ελευθερούπολης, Παναγιώτης Παπαευαγγέλου.

Στην Ελευθερούπολη και τη Νέα Καρβάλη θα βρεθεί το τρόπαιο του πρωταθλήματος της Super League της ΑΕΚ, το διήμερο (15-16/07).

Κλείνει την Παρασκευή 14 Ιουλίου το κατάστημα της Alpha bank στην Ελευθερούπολη. Από τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι θα εργάζονται στο κατάστημα της Καβάλας στην οδό Ομονοίας.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου, Χρήστος Μποσμπότης, μοιράζεται κάποιες φωτογραφίες με τους αφανείς ήρωες των Πανελληνίων αγώνων στίβου Κ16 που διεξήχθησαν στην Ελευθερούπολη.

Έργα ασφαλτόστρωσης συνεχίζει η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας στην Εθνική οδό Καβάλας - Ελευθερούπολης, στο δρόμο μεταξύ Κοκκινοχώματος και Ελευθερούπολης, ενώ από τη Δευτέρα 26 Ιουνίου θα γίνουν εργασίες στην Εθνική οδό Καβάλας - Ξάνθης έως τη διασταύρωση της Πετροπηγής.

Λόγω του εθνικού πένθους έγιναν αλλαγές στο πρόγραμμα του 1ου Food Truck Festival στην Ελευθερούπολη.

Στο Δημοτικό Στάδιο της Ελευθερούπολης θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο (17-18/06), το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου για ηλικίες κάτω των 16.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελευθερούπολης σε συνεργασία με το Σωματείο street foods in Greece, το Επιμελητήριο Καβάλας και τον δήμο Παγγαίου,  διοργανώνει τριήμερο Φεστιβάλ Φαγητού - Food Truck Festival, από τις 16 έως τις 18 Ιουνίου 2023. 

Η ομάδα των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας επισκέφθηκε το Παράρτημα χρονίων παθήσεων στην Ελευθερουπολη, στο πλαίσιο της δράσης τους για την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας. 

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης 31 Μαΐου σε αγροτική έκταση στην Ελευθερούπολη πίσω από το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Με ανακοίνωση της η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας ενημερώνει για τη διοργάνωση του 1ου Μαθητικού Συνεδρίου του Δήμου Παγγαίου, που θα γίνει το διήμερο 31 Μαίου - 1 Ιουνίου στην Ελευθερούπολη.

Εκδήλωση για την «Ενίσχυση του γονεϊκού ρόλου σε γονείς μαθητών προσχολικής ηλικίας» πραγματοποιήθηκε στην Ελευθερούπολη.

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα του παιχνιδιού RUN and OUT, που διοργάνωσε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερούπολης

Το 4ο Νηπιαγωγείο Ελευθερούπολης προσκαλεί γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας σε εκδήλωση που διοργανώνει σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Παγγαίου.

Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023, οι 64οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού ΓΕΛ - ΕΠΑΛ Ελλάδας – Κύπρου στην Ελευθερούπολη.

Την Πέμπτη (04/05), η Καβαλιώτισσα Στέλλα Χατζηραφαηλίδου, εκπροσωπώντας το 1ο ΓΕΛ Καβάλας, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα εις τριπλούν στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στην Ελευθερούπολη.

Πραγματοποιούνται σήμερα, 4 Μαΐου 2023, οι Πανελλήνιοι Σχολική Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού ΓΕΛ – ΕΠΑΛ Ελλάδας – Κύπρου, στην Ελευθερούπολη.

Πολύ μεγάλη συμμετοχή υπήρξε στην εκδήλωση για δωρεά μυελού των οστών στην Ελευθερούπολη την Κυριακή (30/04).

Δειγματοληψία σιέλου για όποιον επιθυμεί να γίνει δότης μυελού οστών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 στην Ελευθερούπολη.

Σελίδες