Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την το πρωί της Πέμπτης 22-2-2018, εισήλθαν στο σπίτι 60χρονης γυναίκας στον Αμυγδαλεώνα, όπου ο ένας από τους δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, την ακινητοποίησε, με τη χρήση βίας και την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, ενώ ο δεύτερος αφαίρεσε από το εσωτερικό του σπιτιού χρήματα, τιμαλφή – χρυσαφικά και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.  

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο δράστες μπήκαν στο σπίτι γύρω στις 8:30 το πρωί όταν η 60χρονη έμεινε μόνη μετά την αναχώρηση του συζύγου της  για

την εργασία του. Μπήκαν από πόρτα που δεν ήταν ασφαλισμένη ακινητοποίησαν, φίμωσαν και απείλησαν τη γυναίκα με το αιχμηρό αντικείμενο που κρατούσαν η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν στο δωμάτιό της. Στη συνέχεια έφυγαν με κοσμήματα και ένα ποσό περίπου 18.000 ευρώ που βρήκαν έπειτα από το ψάξιμο που πραγματοποίησαν μέσα στο σπίτι.