Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Καβάλας  καλεί τους εργαζόμενους σε όλο το Δημόσιο Τομέα  να συμμετάσχουν μαζικά  στην 24ωρη Γενική Πανϋπαλληλική – Πανεργατική Απεργία  την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου  2017. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν για τους λόγους της απεργιακής κινητοποίησης αναφέρουν:

Καλούμε μαζί μας στο Συλλαλητήριο της Πέμπτης 11:00 π.μ. στην πλατεία Καπνεργάτη όλο το Λαό της Καβάλας, τους  εργαζόμενους  στον Ιδιωτικό Τομέα,  τους νέους, τους ανέργους, τους επιστήμονες και  τους αυτοαπασχολούμενους  σε μια δυναμική Παλλαϊκή κινητοποίηση.

 

Όλοι μαζί, Τώρα, Αγωνιζόμαστε για μισθούς και συντάξεις αξιοπρέπειας, για την αντιμετώπιση της ανεργίας, για την προαγωγή της δημόσιας Υγείας και Παιδείας, της περίθαλψης και της Κοινωνικής Ασφάλισης,

 

Όλοι μαζί, Τώρα, να  αποτρέψουμε  τη  νέα μείωση των εισοδημάτων, την ιδιωτικοποίηση της   ενέργειας και  του νερού, την παράδοση των κόκκινων δανείων στα κερδοσκοπικά funds και τη φαλκίδευση του δικαιώματος της απεργίας.

Όλοι μαζί, διεκδικούμε:

Μισθούς αξιοπρέπειας
Συντάξεις αξιοπρέπειας και Κατάργηση του Νόμου – λαιμητόμου Κατρούγκαλου για το συνταξιοδοτικό (ν. 4387/2016) 
Κανένας πλειστηριασμός, για την πρώτη κατοικία, για όσους  αδυνατούν να πληρώσουν.
Τέλος στη φορολογική επιδρομή και τη καταλήστευση του εισοδήματός μας. Αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ.
Καμία αλλαγή στον συνδικαλιστικό νόμο. Θα υπερασπίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις το δικαίωμα στην απεργία, που κατακτήθηκε με αγώνες και θυσίες.
Κατάργηση της  τροπολογίας Γεροβασίλη για την αξιολόγηση.
Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού,

ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ στην Απεργία

την ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2017

 

Ο Πρόεδρος                                      Η  Γραμματέας

 

ΙωαννίδηςΤάσος                            Καραβασίλη  Ρούλα