Επειδή η επιλογή μας να μην απαντάμε σε προκλήσεις υποψηφίων προέδρων έχει εκληφθεί ως αδυναμία, σας ενημερώνουμε ότι από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της η απερχόμενη Διοίκηση, ασχολήθηκε πρωτίστως και με το θέμα της πορθμειακής  γραμμής Καβάλα-Πρίνος.

Μετά από πληθώρα επιστολών – επαφών και με  αποκορύφωμα τον αποκλεισμό  του λιμανιού της Καβάλας, προκειμένου να αναδείξουμε το πρόβλημα της πορθμειακής σύνδεσης, με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι ένα μέλος της απερχόμενης Διοίκησης δεν γνωρίζει τις δράσεις της Διοίκησης της οποίας είναι μέλος της 11 χρόνια.

Λογικό, διότι την τελευταία 6ετία είχε 13 παρουσίες στις 68 του Διοικητικού Συμβουλίου και καμιά παρουσία στις δράσεις της.

Όσο επιμένει στην προσβολή και δυσφήμιση της απερχόμενης Διοίκησης, τόσο θα του απαντάμε με τα έργα μας και τις πράξεις μας.

Το πεδίο που διάλεξε ως αντιπαράθεση για τη  Θάσο είναι άκαιρο – άτοπο, αφού ιδιαίτερα το νησί της Θάσου έτυχε ειδικής μεταχείρισης τόσο με τη δημιουργία παραρτήματος για την εξυπηρέτηση των επιχειρηματιών του νησιού, όσο και μία σειρά δράσεων που αφορούν το νησί της Θάσου.

*Ενίσχυση τοπικών σωματείων

*Συμμετοχή και χρηματοδότηση σε εκθέσεις τουρισμού που αφορούσαν κύρια το νησί του νομού μας

*Διοργάνωση πολλών σεμιναρίων – εκδηλώσεων και Διοικητικών συμβουλίων στο παράρτημά μας στη Θάσο

*Συμμετοχή του Επιμελητηρίου με οικονομική ενίσχυση στον Οργανισμό Τουρισμού Θάσου

Καθώς επίσης και ποικίλες δράσεις του Επιμελητηρίου Καβάλας στον ΕΟΑΕΝ (Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών)

Όλα τα μέλη του Δ.Σ. γνωρίζουν και τις δράσεις μας και όσες αποφάσεις έχουν ληφθεί ομόφωνα. Είναι τουλάχιστον περίεργο για κάποιο μέλος του Δ.Σ. να μη γνωρίζει αυτά. Προφανώς, ή ήταν απών ή σκόπιμα παραποιεί την αλήθεια.

 

                                                                                         Ο Πρόεδρος,

 

                                                                             Άγγελος Τσατσούλης