Συναυλία στο πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου θα δώσει το Σάββατο 16 Ιουλίου ο δημοφιλής καλλιτέχνης Γιάννης Χαρούλης. Η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις με τίτλο "Παρά Πόδας" (ή... "Παρά Πόδα") που διοργανώνει στο συγκεκριμένο χώρο ο Δήμος Καβάλας σε μια προσπάθεια να αναδείξει τις ανάγκες αξιοποίησης της συγκεκριμένης έκτασης, ιδιοκτησίας του Υπουργείου Άμυνας, από την τοπική αυτοδιοίκηση. 

 

Μετά από έναν χειμώνα απουσίας από τη συναυλιακή σκηνή και την προετοιμασία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει σύντομα, ο Γιάννης Χαρούλης θα κάνει και φέτος, ένα μεγάλο καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι ανά την Ελλάδα.

 

Ο αγαπημένος Γιάννης Χαρούλης, που αναγνωρίζεται πια για την αυθεντική και ειλικρινή του στάση απέναντι στη μουσική του και τον κόσμο, υπόσχεται και φέτος να μας ταξιδέψει σε άλλους τόπους και άλλες εποχές, από το χθες μέχρι το σήμερα. Μας υποδέχεται με αγαπημένα τραγούδια, μπλεγμένα όπως πάντα με τις βαθιές ρίζες της κρητικής παράδοσης. Χωρίς να παύει να πειραματίζεται κάθε φόρα , πάντα με σεβασμό και διατηρώντας την ουσία της μουσικής και των στίχων, μας καλεί να γίνουμε ένα, αγκαλιάζοντας αυτή τη μουσική εμπειρία και τραγουδώντας παρέα.

Μαζί του οι μουσικοί:
Λευτέρης Ανδριώτης: λύρα
Μιχάλης Καλκάνης: κοντραμπάσο
Βασίλης Μπαχαρίδης: κρουστά
Κωνσταντής Πιστιόλης: Πνευστά
Θανάσης Τζίνγκοβιτς: κιθάρα
Πάνος Τόλιος: τύμπανα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Χώρος: Στρατόπεδο Ασημακοπούλου, Καβάλα
Ώρα έναρξης: 21:30
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Προπώληση: 12€
Ταμείο: 14€
Τιμή εισιτηρίου για ανέργους: 5€ (με την επίδειξη του δελτίου ανεργίας - προπώληση από το Γραφείο ΕΟΤ ή από την είσοδο την ημέρα της συναυλίας)

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ : 
 

ΑΕΡΙΚΟ (Ερυθρού Σταυρού 12, παραλία Καβάλας) 
Τηλ: 2516 007054

ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΣ (Πλατεία Καραολή Δημητρίου 36)
Τηλ: 2511 111073