Το χειρότερο τέλος είχαν οι διακοπές του Πάσχα για 4 νεαρές από τη Θεσσαλονίκη αφού το όχημα στο οποίο επέβαιναν ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα το οποίο στοίχισε τη ζωή σε δύο κοπέλες 24ετών.

 

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης του Πάσχα στην Εγνατία Οδό, κοντά στη γέφυρα του Νέστου, στο ρεύμα προς Ξάνθη. Την ώρα του τροχαίου δυστυχήματος η ορατότητα ήταν περιορισμένη από την έντονη χαλαζόπτωση και υπήρχε μεγάλη ολισθηρότητα στο οδόστρωμα.

 

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα 4 κορίτσια προσέκρουσε σε άλλο όχημα, σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο με ρουμανικές πινακίδες, το οποίο είχε σταματήσει προφανώς λόγω της πολύ κακής ορατότητας από το χαλάζι αλλά μάλλον δεν είχε αναμμένα τα αλάρμ.

 

Από την πρόσκρουση βρήκε ακαριαίο θάνατο η οδηγός του οχήματος, 24 ετών, ενώ κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο εξέπνευσε και η συνομήλικη συνοδηγός της.

 

Οι δύο νεαρές που κάθονταν στο πίσω κάθισμα τραυματίστηκαν βαριά η μία και ελαφρά η άλλη και νοσηλεύονται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση στο νοσοκομείο.

 

(φωτογραφία αρχείου)