Οι 13οι Πανθασιακοί μαθητικοί αγώνες σκακιού, διεξήχθησαν την Κυριακή 16 Ιουνίου, στα Λιμενάρια, στις Αποθήκες Μεταλλείων.

 

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Λιμεναρίων “Το Κάστρο” αναφέρει σε ανακοίνωση του, πως με χαρά και συγκίνηση “παρέδωσε” την πρωτοβουλία αυτών των αγώνων στον νεοσύστατο Σκακιστικό Όμιλο Θάσου.

 

 

Σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

“Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 13οι Πανθασιακοί Μαθητικοί Αγώνες Σκακιού Θάσου που για 13η χρονιά διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιμεναρίων “Το Κάστρο” την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, αυτή την φορά στα Λιμενάρια, στις Αποθήκες Μεταλλείων.

 

Με χαρά και συγκίνηση “παραδώσαμε” την πρωτοβουλία αυτών των αγώνων στο Πανθασιακό όργανο πια: στον νεοσύστατο Σκακιστικό Όμιλος Θάσου.

 

Η ικανοποιητική και συνειδητή συμμετοχή των παιδιών αλλά και η επιλογή των γονιών να στηρίξουν την προσπάθεια του αθλήματος και των παιδιών τους, είναι το ελπιδοφόρο μήνυμα για την εξέλιξη του αθλήματος στο νησί μας.

 

Ήταν ατομικό πρωτάθλημα και δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του νησιού.

 

 

Διακρίθηκαν ανά κατηγορία οι:

 

Α

ΣΗΜΙΤΛΙΩΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (χρυσό)

ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ασημένιο)

ΤΟΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Χάλκινο)

ΚΥΡΙΤΣΟΓΛΟΥ ΕΛΝΤΑ 1ο κοριτσι

 

Β

ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (χρυσό)

ΝΟΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ασημένιο)

ΦΑΜΠΙΟ ΤΣΕΝΟΛΙ (χάλκινο)

ΣΗΜΙΤΛΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ (1ο κοριτσι)

 

Γ

ΠΕΡΖΑΜΑΝΗΣ ΗΛΙΑΣ (Χρυσό)

ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ (ασημένιο)

ΣΑΜΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (χάλκινο)

ΣΚΡΙΠΝΙΚ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ (1ο κορίτσι)

 

Ευχαριστούμε τα παιδιά, τους γονείς κ όσους στηρίζουν αυτή την προσπάθεια!!!! Ευχαριστούμε πάντα τον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας!!!!”