Συναντήθηκαν την Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024, ο δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Κυριακίδης, με τον νέο αστυνομικό διευθυντή Καβάλας, Κωνσταντίνο Σιμούδη.

 

Τον αστυνομικό διευθυντή συνόδευε ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Θάσου, Στυλιανός Ψαρογιάννης.

 

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών, Ιωάννης Γεωργίου και ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος, καθαριότητας και πολιτικής προστασίας του Δήμου Θάσου, Ευστράτιος Πυρήνας.

 

Η παρούσα επίσκεψη ήταν η πρώτη επίσημη επίσκεψη του νέου αστυνομικού διευθυντή Καβάλας μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και η πρώτη συνάντηση με τον δήμαρχο Θάσου και στελέχη του Δήμου Θάσου.

 

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την απρόσκοπτη αστυνόμευση στη Θάσο, εντός μάλιστα της τρέχουσας τουριστικής περιόδου, καθώς και ζητήματα έλλειψης της αναγκαίας αστυνομικής δύναμης στο Νησί.

 

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Κυριακίδης δήλωσε τα εξής:

 

«Η συνεργασία μεταξύ του Δήμου Θάσου και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας είναι αγαστή και συνεχής, με μοναδικό στόχο την καλύτερη δυνατή αστυνόμευση στον τόπο μας προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών του.

 

Ευχαριστούμε τον Αστυνομικό Διευθυντή για την επίσκεψή του στη Θάσο και για το έντονο ενδιαφέρον του για τον τόπο μας.

 

Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή δύναμη στην επιτέλεση των νέων του καθηκόντων».

(δελτίο Τύπου Δήμου Θάσου)