γράφει ο

Βασίλης Βελιάνος

 

*Η τηλεοπτική σεζόν τελειώνει με όλους τους… έγκριτους δημοσιογράφους της ζώνης του λυκόφωτος (και του  infotainment),  να πνίγονται στην  σκόνη του unpaixtampol (άπαιχτου)  Νίκου Ευαγγελάτου. Άξιος ο μισθός του και τα βραβεία του!

 

 

*Στην διάρκεια και της φετινής σεζόν, έχει διανύσει  εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα, καλύπτοντας την ερευνητική δημοσιογραφία στα πέρατα της οικουμένης.  Με τους ειδικούς  να υπολογίζουν πως μ΄ αυτά τα χιλιόμετρα, θα πηγαινοερχόταν στη σελήνη  πάνω από 12 φορές! Από την Αθήνα και το τραπέζωμα  του ζεύγους Μητσοτάκη στο ζεύγος Καρόλου- Καμίλας…

 

 

 

* ….στο πιτς  φυτίλι  βρέθηκε στο Σότσι της  Ρωσία και στην εξοχική κατοικία του Πούτιν. Συνοδεύοντας τον στην ιππασία του και συμβουλεύοντάς τον πως να φερθεί  στην συνέντευξη με τον Τάκερ Κάλσον . 

 

 

 

*Από μια συνέντευξη προφανώς από την οποία δεν μπορούσε να λείπει. Κατέφυγε λοιπόν στις…. Τατανιές της Στεφανίδου κι εκείνη  του έδωσε ένα μαγικό… βότανο που τον έκανε αόρατο. Συμβουλεύοντάς τον Βλαδίμηρο  που είχε κάτι κενά μνήμης και επί του πιεστηρίου! 

 

 

 

*Στους… διακτινισμούς σε παρελθόν,  παρόν και μέλλον, δεν υπάρχει δεύτερος.  Ακόμα και στην βάπτιση του Κασελάκη… διακτινίσθηκε επιβεβαιώνοντας τον Στέφανο πως όντως στα βαφτίσια του, το λάδι σχημάτισε  σταυρό στην επιφάνεια της κολυμβήθρας! 

 

 

 

*Φέροντας το  βαρέως,  που δεν παρέστη στην ορκωμοσία της κυβέρνησης Μητσοτάκη ως βοηθός αρχιεπίσκοπος προσδοκά ποσοστά κάτω του 25%  για την ΝΔ την άλλη Κυριακή, για ξαναγίνουν βουλευτικές  εκλογές  και να ορκίσει την κυβέρνηση Κασελάκη! 

 

 

*Δίκην πολεμικού ανταποκριτή,  διακτινίσθηκε  και στις γέφυρες της Κριμαίας που έβαλαν στο σημάδι οι ουκρανοί! 

 

 

Αμέσως μετά κουβάλησε  στο στούντιο τον Πούτιν και τον… καταχέριασε για την αναποτελεσματικότητα του αμυντικού σχεδίου της Μόσχας. Με τον Βλαδίμηρο να αποχωρεί ως …ένυδρος γαλή. (Βρεγμένη γάτα) 

 

 

 

*Ασθμαίνοντας  έφτασε  και στην τελετή  απονομής των φετινών βραβείων oskar.  Ευτυχώς για τους φανς του όμως τα πρόκαμε! 

 

 

*Κάνοντας στα πεταχτά και μια αυτοψία στην ελληνική φρεγάτα που θα πήγαινε για περιπολίες στις θάλασσες της Υεμένης. Έκανε τις παρατηρήσεις του εγκρίνοντας  τελικά την αποστολή της. 

 

 

*Την Γιουροβίζιον δεν την είχε στο πρόγραμμα. Απλά του προέκυψαν οι… νύστες της Μαρίνας  Σάτι. Σβέρκωσε τον Μητσοτάκη λοιπόν και τον πήγε πεσκέσι στον Νετανιάχου να απολογηθεί. 

 

 

*Παρότι δεδηλωμένος ΑΕΚτζής πετάχτηκε και στο Βερολίνο να νταγιαντίσει τον Γιαννακόπουλο στο τελικό της Ευρωλίγκας. Και  τα κατάφερε ο μπαγάσας. 

 

 

* Ντουγρού για την πτήση της Singapore Airlines μετά ως… αυτόπτης μάρτυρας μεταφέροντας στο κοινό  του  με ις τρομακτικές αναταράξεις. 

 

 

*Ιατρική σε ικετεύω: Προχώρα και στον κλωνοποίηση των ανθρώπων για να αποκτήσουμε καμιά ντουζίνα… διακτινισμένους να μην ξεκολλάμε από την τηλεόραση ολημερίς!