Μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας, Μπάμπη Δράκο, και τον βουλευτή Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Μακάριο Λαζαρίδη, προέκυψε κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του Center Tv την Τρίτη (21/05), σύμφωνα με ρεπορτάζ του καναλιού.

 

Υπήρξε ένταση και ειπώθηκαν βαριές κουβέντες και από τις δύο πλευρές.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο του Center

 

Ο κ. Δράκος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίον πολιτεύεται ο κ. Λαζαρίδης τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι "περιφέρεται μόνος του από κανάλι σε κανάλι και από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο". 

 

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ αναφέρθηκε και στην απώλεια του  ποσοστού που έλαβε ο κ. Λαζαρίδης στις εκλογές του 2023, λέγοντας πως στις επόμενες εθνικές εκλογές θα χάσει κι άλλο ποσοστό.

 

Στην αντεπίθεση πέρασε μέσα σε λίγα λεπτά και ο κ. Λαζαρίδης ο οποίος εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση εναντίον του προέδρου της ΝΟΔΕ Καβάλας Μπάμπη Δράκου, αλλά και άλλων στελεχών κάνοντας λόγο για πόλεμο και χυδαιότητες εναντίον του, από την αρχή της προεκλογικής του πορείας.

 

"Να κοιταχτεί στον καθρέφτη, και να προσέχει τι λέει... Ούτως ή άλλως ο κ. Δράκος το 2027 δεν θα είναι πλέον πρόεδρος, καθώς ολοκληρώνει 2 θητείες όπως προβλέπει ο νόμος" είπε μεταξύ άλλων.