Συνελήφθη χθες (16-3-2016) το πρωί, στην Εθνική Οδό Δράμας - Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 34χρονος ημεδαπός, για λαθρεμπόριο αλκοολούχων ποτών.

 

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, καθόσον προέκυψε από τις έρευνες ότι εισήγαγε αλκοολούχα ποτά από την Βουλγαρία, χωρίς να καταβάλει τους αναλογούντες φόρους και δασμούς, τα οποία στη συνεχεία εμφιάλωνε σε κενές επώνυμες φιάλες και ακολούθως τις πουλούσε σε διάφορα καταστήματα στους νομούς Δράμας, Σερρών, Καβάλας και Θεσσαλονίκης, χωρίς να κατέχει τη νόμιμη ιδιότητα και τα απαραίτητα παραστατικά.

 

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, ο δράστης εντοπίσθηκε να μεταφέρει, επιμελώς κρυμμένες στο εσωτερικό του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου του, δέκα (10) φιάλες με αλκοολούχα ποτά.

 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, στο σπίτι του δράστη στις Σέρρες, καθώς επίσης και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 61 φιάλες που περιείχαν αλκοολούχα ποτά
  • 222 κενές φιάλες διαφόρων αλκοολούχων ποτών
  • 1 σύριγγα
  • 1 κινητό τηλέφωνο
  • το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ

 

Κατασχέθηκε επίσης το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο του 34χρονου.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.