Τέλος στην ταλαιπωρία των μονίμων κατοίκων αλλά και των διερχόμενων πεζών και οχημάτων έδωσαν τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ στην περιοχή της οδού Αιμιλιανού και πέριξ αυτής.

 

Πιο συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένες δράσεις αναζητήθηκε και εντοπίσθηκε η αιτία των συχνών διαρροών που προκαλούσε και πλείστα όσα προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή.

 

Η επέμβαση των συνεργείων επί των οδών Αιμιλιανού, Ανθ. Γαζή και Αγίων Αναργύρων ολοκληρώθηκε την Τρίτη ενώ εντοπίσθηκε η βλάβη, έγινε αλλαγή του αγωγού ύδρευσης σε μήκος 5 πέντε μέτρων.

 

Παράλληλα και λόγω της ενδελεχούς έρευνας, εντοπίσθηκε βλάβη και στο αποχετευτικό δίκτυο η οποία και άμεσα αποκαταστάθηκε.

 

«Καταφέραμε επιτέλους να δώσουμε τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών η οποία αριθμεί μακρό διάστημα, από τον περασμένο Απρίλιο ακόμη. Στόχος μας πλέον και αυτό θέλω να γίνει κατανοητό από όλους, η άμεση επέμβαση σε προβληματικά σημεία και η αποκατάσταση μικρών ή και μεγάλων βλαβών με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ξανθόπουλος.

 

(δελτίο Τύπου)