Η Θασιακή Ένωση Καβάλας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας διοργανώνουν  την  παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κων/νου Θεοφανέλη «ΤΟ ΤΑΜΑ».

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, στις 19.00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός».

 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Αθανάσιος Aθανασίου, δικηγόρος, Γεωργία Τριανταφυλλίδου, συγγραφέας και ο Κωνσταντίνος Θεοφανέλης, συγγραφέας του βιβλίου. Την εκδήλωση συντονίζει ο Νικόλαος Τσιλογεώργης, πρόεδρος της Θασιακής Ένωσης.

 

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

 

O Κωνσταντίνος Θεοφανέλης γεννήθηκε στην Καβάλα το 1975.

 

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης του κοινού Διαπανεπιστημιακού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας «Δημιουργική Γραφή». 

 

Ζει και εργάζεται ως δικηγόρος στη Θάσο. Έχουν εκδοθεί τρία μυθιστορήματά του (Η αλμύρα που μίσησα, Στην άκρη του φόβου, Μαριονέτες του κόσμου) και μια συλλογή πεζογραφημάτων (Κυριακάτικες ραψωδίες).

 

 

Μυθιστορήματα

  • Η αλμύρα που μίσησα (2011), Οσελότος
  • Στην άκρη του φόβου (2014), Οσελότος
  • Mαριονέτες του κόσμου (2017), Οσελότος
  • Το τάμα (2023), ΑΩ Εκδόσεις

 

Πεζογραφήματα

  • Κυριακάτικες ραψωδίες (2019), Οσελότος