βιβλιοπαρουσίαση

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Σπύρου Αλεξίου «Μεγάλη Ιδέα, Από τους εθνικούς μύθους στη φωτιά της Σμύρνης».

Δείτε μαγνητοσκοπημένη την παρουσίαση του βιβλίου της Σοφίας Αυγέρη, “Ντουρντουβάκια-Έλληνες σε Βουλγαρικά τάγματα εργασίας” (1941-1944).

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκέμβρη η εκδήλωση – βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής»

Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, παρουσιάστηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας το νέο βιβλίο του Κώστα Τζίνα με τίτλο “Πριν σβήσουν οι αναλαμπές”.

Το Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Τι είναι για εσένα η Αλιευτική Πολιτιστική κληρονομιά;».

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» διοργανώνει την παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Τζίνα «Πριν σβήσουν οι αναλαμπές» τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 7:00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης (4ος όροφος).

Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου θα παρουσιαστεί στην Κομοτηνή, το νέο βιβλίο της Χαρίκλειας-Σταματίας Μαργαριτοπούλου, που θα μας ταξιδέψει στην ζωή και την ιστορία των Ελλήνων Βλαχοφώνων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Τζίνα

Η  ΤΕ Θάσου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση – βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» που επιμελήθηκε το τμήμα Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ

Το Ερευνητικό Κέντρο MOHA και οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Μανίνας Ζουμπουλάκη Το Βουνό των Κοριτσιών, σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ιμαρέτ την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, στις 19:00.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», το βιβλιοπωλείο «Εκλογή» και οι εκδόσεις «BELL» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γρηγόρη Αζαριάδη με τίτλο: «Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ».

«Ο Μαζίμπο μιλάει για το άγχος» είναι ο τίτλος του νέου παραμυθιού της Ασημίνας Αγγελίδου.  

 

Μια ενδιαφέρουσα βιβλιοπαρουσίαση του συγγραφέα- υποναύαρχου ε.α Βασίλη Πολίτη “Ισλαμικό Τέμενος στην Αθήνα”, Εκδόσεις Ινφογνώμων παρακολούθησαν σ

Το βιβλίο της Άννας Διαμαντοπούλου «Από το Ντεσεβό στο Drone.

H παρουσίαση του βιβλίου «Η ιστορία και η πορεία του Αθλητικού Συλλόγου Α.Ο.

Στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» της Αθήνας παρουσιάστηκε το βιβλίο του Κώστα Χατζηεμμανουήλ «Πέρσες του Αισχύλου» για παιδιά,

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», το Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:30,στην Παιδική Γωνιά της Βιβλιοθήκης προσκαλεί τα παιδιά της πόλης μας στην παρουσίαση του βιβλίου  «Χαριστική Βιβλιοθήκη»  των Αντώνη Παπαθεοδούλου και Δικαίου Χατζηπλή

Ο IANOS και η Ελληνοεκδοτική παρουσιάζουν το βιβλίο του Κώστα Χατζηεμμανουήλ «Πέρσες του Αισχύλου» για παιδιά.

Το βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη «Κόκκινο Ποτάμι» στο οποίο βασίστηκε η ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του Open, παρουσιάζεται τ

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Στο Κόκκινο 102,8 Καβάλας και οι Εκδόσεις Νήσος, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Δουζίνα "Από την έδρα στα έδρανα.

Το βιβλίο του συγγραφέα Θάνου Βερέμη παρουσιάζεται την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στις 7:00 το απόγευμα στο Ερευνητικό Κέντρο MOHA στο τζαμί ΙΜΑΡΕΤ. Για το βιβλίο εκτός από τον συγγραφέα θα μιλήσουν η αρχιτέκτονας Σαπφώ Αγγελούδη, και ιστορικός Νίκος Καραγιαννακίδης.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 50 χρόνων δημοσιογραφίας του Καβαλιώτη Δημοσιογράφου Βαγγέλη Παπαδόπουλου η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» σας προσκαλεί στην παρουσίαση των βιβλίων του

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας«Βασίλης Βασιλικός», το Βιβλιοπωλείο Μερτζιανίδη και  οι εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 στις 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης (Κασσάνδρου 6, 4οςόροφος) στην παρουσίαση του βιβλίου του Πασχάλη Λαμπαρδή με τίτλο: «Ξαναγράφω τη ζωή μου από την αρχή»

 

Ο Δήμος Καβάλας, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός»και ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, σας προσκαλούν στην παρουσίαση  του βιβλίου του Δημοσιογράφου Γιώργου Συριόπουλουμε τίτλο: «ΕΥΡΩΦΕΛΗ & ΑΝΘΕΝΩΤΙΚΑ» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2019, στις 19:30,  στη Δημοτική Καπναποθήκη.

Ο «Τρελός», των εκδόσεων «Πατάκη», το βιβλίο του Κωνσταντίνου Βλαστάρη, με εικονογράφηση του Χρήστου Γουσίδη, ταξιδεύει την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 και ώρα 10.00: στον Βόλο στο πλαίσιο του «4ου Φεστιβάλ παιδικού και εφηβικού βιβλίου» που διεξάγεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλο

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 29 Μαρτίου στη Δημοτική Καπναποθήκη Καβάλας για να παρακολουθήσει την παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα Γιώργου Μπουγελέκα «Ο εγγονός της Άννας».

Η δημοτική παράταξη "ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ"το βιβλιοπωλείο "ΑΣΤΗΡ"και οι εκδόσεις "ΚΕΔΡΟΣ", σας προσκαλούν την Παρασκευή 29 Μαρτίουστις 8.30 μ.μ  στην παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Μπουγελέκα"Ο εγγονός της Άννας". 

Ο συγγραφέας του βιβλίου Νίκος Παπανδρέου ενημέρωσε τους διοργανωτές  πως λόγω ανειλημμένων προεκλογικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να παραβρεθεί στην Καβάλα.   

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» και οι εκδόσεις Πατάκη, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 στις 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης, παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Μαρίας Εκμεκτσίογλου με τίτλο:«Ερωτικά μπαχαρικά της πολίτικης κουζίνας»

Σελίδες