βιβλιοπαρουσίαση

Η Καβαλιώτισσα συγγραφέας, Αναστασία Γεωργακοπούλου, θα παρουσιάσει το Σάββατο 13 Απριλίου, στις 11 το πρωί στο Μουσείο Παραμυθιού της Καβάλας, το διδακτικό παραμύθι "Η Νεράιδα και οι Φίλες της".

Το Σάββατο 30 Μαρτίου, στις 19:00 το απόγευμα, στο Καλογερικό του Λιμένα Θάσου, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Χατζηεμμανουήλ “Η πέτρα και το αυγό”.

Η συγγραφέας και ιστορικός, Ρίκα Μπενβενίστε, παρουσίασε το απόγευμα του Σαββάτου 2 Μαρτίου, στη Μεγάλη Λέσχη της Καβάλας, το τελευταίο της συγγραφικό πόνημα "Οι Ναυαγοί - Ιστορίες οικογενειακές και άλλες μέσα στην Ιστορία του μεταπολεμικού κόσμου". 

Η Θασιακή Ένωση Καβάλας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας διοργανώνουν  την  παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κων/νου Θεοφανέλη «ΤΟ ΤΑΜΑ».

Η Θασιακή Ένωση Καβάλας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Θεοφανέλη, «ΤΟ ΤΆΜΑ»

Το απόγευμα της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της δημοτικής βιβλιοθήκης Καβάλας, η Θασιακή Ένωση Καβάλας, παρουσίασε το νέο βιβλίο του Κώστα Χατζηεμμανουήλ «Η πέτρα και το αυγό».  

Αναβάλλεται η παρουσίαση του του βιβλίου της Μανίνας Ζουμπουλάκη με τίτλο: «Κακή νοικοκυρά, μετρια μαγείρισσα, τουρίστρια μάνα» όπως ανακοίνωσε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας.

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στις 19:00 το απόγευμα, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη “Βασίλης Βασιλικός”, στην Καβάλα, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Χατζηεμμανουήλ “Η πέτρα και το αυγό”.

Την Κυριακή (03/12), στο καφέ-ζαχαροπλαστείο “Σκλαρής”, στη Νέα Ηρακλείτσα, παρουσιάστηκε το βιβλίο της Αναστασίας Γεωργακοπούλου με τίτλο “Ανάσες Αγάπης”, από τις εκδόσεις Γλαύκα.

Η Θασιακή Ένωση Καβάλας, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας, το βιβλιοπωλείο Εκλογή και οι Εκδόσεις Αρμός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Χατζηεμμανουήλ «Η πέτρα και το αυγό»

Παρουσίαση του βιβλίου: «Μύθοι, παρεξηγήσεις και άβολες αλήθειες της ελληνικής ιστορίας. Μικρές αφηγήσεις για γεγονότα που όλοι γνωρίζουμε, αλλά ποτέ δεν συνέβησαν»

Την παρουσίαση του βιβλίου «Υπηκοότης Ακαθόριστος: Οριακές αφηγήσεις παιδιών του Εμφυλίου στην Ανατολική Γερμανία» της Δήμητρας Κελέση, διοργανώνει η ΕΛΜΕ Καβάλας και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας.

Η δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» και οι εκδόσεις πηγή σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Ταρασίας Γεωργιάδου με τίτλο «Που είσαι ρε;».

Το βιβλίο απευθύνεται σε κάθε αναγνώστη που επιθυμεί να παρακολουθήσει με απλό αλλά νομικά ακριβή τρόπο, τη σύγχρονη σχετική συζήτηση των Ελληνοτουρκικών διαφορών.

Το βιβλίο της Έφης Γουντουδάκη “Όσα ήθελα να πω - Ιστορίες από την καθημερινότητα μιας κοινωνικής λειτουργού”, παρουσιάστηκε στην Καβάλα, στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Την Πέμπτη (22/06) παρουσιάστηκε στο υπόγειο της Δημοτικής Αγοράς της Καβάλας, το βιβλίο της Δρ. Χειροπρακτικής, Κατερίνας Μουστάκα με τίτλο "Οι Μικρές μου Αλήθειες - Τάδε έφη Κατερίνα", με αρκετό κόσμο να δίνει το παρών.

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Βαρβάρας Γιαννάκου Teunissen και της Roos Gruwel με τίτλο «Θάσος Φυσικά».

Παρουσίαση του βιβλίου «Τα θολά γυαλιά» της Ξένιας Κοθωνίδου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας.

Παρουσίαση του βιβλίου «Ευτυχισμένα Φτερά» της Λίνας Κατσάνη διοργανώνει ο δήμος Νέστου, οι Eκδόσεις ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χρυσοχωρίου.

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας πρόκειται να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου «Η Δύση του Ποντιακού Ελληνισμού από την πένα του Νίκου Καπετανίδη».

Παρουσίαση του βιβλίου “Μαμά... 20 αληθινές ιστορίες” της Μαρίας Καμπάνταη.

Το απόγευμα της Τετάρτης (19/04) έγινε στη Μεγάλη Λέσχη, η παρουσίαση του βιβλίου του Συλλόγου Μικρασιατών Καβάλας “Προσφύγων ρίζες - Μνήμες και Μαρτυρίες Εν Καβάλα 1922 - 1924”. 

Στην παρουσίαση του βιβλίου «Προσφύγων Ρίζες» - Μνήμες & Μαρτυρίες, καλεί τους ενδιαφερόμενους ο Μικρασιατικός Σύλλογος Καβάλας.

Την παρουσίαση του βιβλίου «Escape Book: Απόδραση από το Πειρατικό Καράβι» της Βίκυς Ξανθοπούλου διοργανώνουν οι εκδόσεις Παπαδόπουλος και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιμεναρίων «Το Κάστρο».

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Σπύρου Αλεξίου «Μεγάλη Ιδέα, Από τους εθνικούς μύθους στη φωτιά της Σμύρνης».

Δείτε μαγνητοσκοπημένη την παρουσίαση του βιβλίου της Σοφίας Αυγέρη, “Ντουρντουβάκια-Έλληνες σε Βουλγαρικά τάγματα εργασίας” (1941-1944).

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκέμβρη η εκδήλωση – βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής»

Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, παρουσιάστηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας το νέο βιβλίο του Κώστα Τζίνα με τίτλο “Πριν σβήσουν οι αναλαμπές”.

Σελίδες