Την Πέμπτη (08/02), ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, είχε συνάντηση με στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που υπάρχουν.

 

Σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας αναφέρει τα εξής:

“Το θέμα της στελέχωσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας και της αναδιοργάνωσης της αντίστοιχης υπηρεσίας της Θάσου, ήταν τα θέματα που απασχόλησαν την σύσκεψη που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος, χθες (Πέμπτη 8/2/2024), με στελέχη της Πυροσβεστικής υπηρεσίας στο γραφείο του. 

 

Στην συνάντηση μετείχαν από την πλευρά του Πυροσβεστικού Σώματος ο Γενικός Επιθεωρητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Ευάγγελος Φαλάρας, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Κεντρικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγος Θεόδωρος Κοσμίδης, ο Περιφερειάρχης Π.Υ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αρχιπύραρχος Σπυρίδων Κούτρας και ο Διοικητής Π.Υ. Νομού Καβάλας, Πύραρχος Αντώνιος Χρηστίδης.

 

Ο κ. Μαρκόπουλος δεσμεύτηκε στην κατεύθυνση της ανάληψης πρωτοβουλιών, για την καλύτερη αντιμετώπιση και των δυο πολύ σημαντικών θεμάτων που απασχολούν το Πυροσβεστικό Σώμα και κατ’ επέκταση αφορούν την καλύτερη πυροπροστασία της περιοχής μας.”