Θόδωρος Μαρκόπουλος

Την Τετάρτη 15 Μαΐου, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Επαγγελματιών Νέας Περάμου συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θεόδωρο Μαρκόπουλο.

Το Τοπικό Συμβούλιο του Αμυγδαλεώνα είχε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρο Μαρκόπουλο. Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την περιοχή του Αμυγδαλεώνα.

Για το διακρατικό πρωτάθλημα κλασικού αθλητισμού με συμμετοχές αθλητών Κ18 από Ελλάδα και Κύπρο, που θα γίνει στην Ελευθερούπολη, που στηρίζει οικονομικά η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, είχαν συνάντηση και συζήτηση, ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος και ο εντεταλμένος σύμβουλος της περιφέρειας για θέματα αθλητισμού, Στέλιος Ιγνατιάδης, με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Συνάντηση με τους Γιατρούς του Κόσμου είχε την Παρασκευή (05/04), ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος με θέμα συζήτησης την συνεργασία τους με την Περιφέρεια ΑΜΘ, για θέματα δημόσιας υγείας. 

Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και η Θεσσαλία δύο περιφέρειες που επλήγησαν από τις φωτιές στον Έβρο και τις πλημμύρες βρέθηκαν στο προσκήνιο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 3 Απριλίου ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου με θέμα “Οι περιφέρειες που έπληξε η κλιματική κρίση. Ανασυγκρότηση και προοπτικές - Αγρο-διατροφή και Τουρισμός” 

Ο πρέσβης της Δημοκρατίας της Κορέας, Jung Il Lee, στην τριήμερη περιοδεία του στην περιφέρεια ΑΜΘ, επισκέφθηκε και την Καβάλα και είχε συνάντηση και συζήτηση με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας. 

Με ανακοίνωση του ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, ενημέρωσε πως θα δοθούν από την περιφέρεια άλλες 100 χιλιάδες ευρώ (είχαν δοθεί πρόσφατα 70 χιλιάδες), για έργα στο “Ανθή Καραγιάννη”, που αφορούν τον φωτισμό, τον στίβο ακόμα και το θέμα του στεγάστρου.

Στα πλαίσια των επαφών του Αγροτικού συλλόγου Καβάλας με τους φορείς της πόλης, τη Δευτέρα (11-03) στις 10:00 το πρωί, θα γίνει συνάντηση στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρου Μαρκόπουλου.

Βραβεύτηκε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος για την προσφορά του στον Κλασικό Αθλητισμό.

Πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο κτίριο της περιφερειακής ενότητας Καβάλας πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου οι αγροτικοί και κτηνοτροφικοί σύλλογοι του νόμου Καβάλας

Τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θεόδωρο Μαρκόπουλο επισκέφθηκε την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, η Διοικούσα Επιτροπή της Ανατολικής Μακεδονίας του ΓΕΩΤΕΕ.

Στις εκλογές που έγιναν τη Δευτέρα (12/02), για το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, η παράταξη Τζιτζικώστα επικράτησε με ποσοστό 78%.

Την Πέμπτη (08/02), ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, είχε συνάντηση με στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που υπάρχουν.

Συζήτηση για αναπτυξιακά θέματα της Καβάλας και της Θάσου είχαν το πρωί της Δευτέρας (29/01), ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης και μέλη της διοικούσας επιτροπής του Επιμελητηρίου. 

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, υπέγραψε την απόφαση κύρωσης του αναδασμού στα Αμισιανά για τα έτη 2004 και 2005 και αυτή θα αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για την δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Στον αέρα η εν κρυπτώ διαδικασία έγκρισης της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών, πλησίον του οικισμού της Λεκάνης, από την προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των κατοίκων τής περιοχής. 

Το μεσημέρι της Δευτέρας (01/01), έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, από τον νέο αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρο Μαρκόπουλο, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

“Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάπτυξη της περιοχής μας και για την αντιμετώπιση κάθε δυσμενούς κατάστασης”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο νέος αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, σε δήλωση του.

Η νέα διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοίνωσε τους νέους χωρικούς και θεματικούς αντιπεριφερειάρχες, εντεταλμένους συμβούλους και εκτελεστικούς γραμματείς.

Στις ιδιαιτερότητες της Περιφερειακής Σύνθεσης αναφέρθηκε, ο περιφερειακός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος Θόδωρος Μαρκόπουλος, μιλώντας στον KavalaNews 102,8.

Η “Περιφερειακή Σύνθεση”, διά του περιφερειακού συμβούλου Καβάλας Θεόδωρου Μαρκόπουλου, αναδεικνύει προβλήματα ρύπανσης υδάτων και εδάφους στο Ερατεινό του Δήμου Νέστου.

«Οι καταστροφές είναι τέτοιες που θα διαταράξουν τη θέση όχι της Καβάλας αλλά της Ελλάδας συνολικά στο διατροφικό γίγνεσθαι», λέει στον KavalaNews o περιφερειακός σύμβουλος και πρώην αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, μετά την καταστροφή στις καλλιέργειες του Παγγαίου.

Μέσα από μια γεμάτη ατζέντα με προβλήματα της Περιφέρειας που έχουν μείνει άλυτα, όπως αναφέρει, ο επικεφαλής της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση», Χριστόδουλος Τοψίδης

«Με ένα μισθό εξαγοράζονται πρόσωπα και συνειδήσεις σχολίασε στον ΚavalaNews 102,8 τις τοποθετήσεις της Μαρίας Πολυμέρου και του Χρήστου Γάκη ο περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Τοψίδη, Θόδωρος Μαρκόπουλος.

Με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, προχώρησε σε μία ανάρτηση, θυμίζοντας την επίσκεψη του πρώην π

«Σε όλη την Ελλάδα οι ανεξάρτητες παρατάξεις δέχονται πιέσεις.

διοίκηση της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αδιαφορεί για τους παραγωγούς του δήμου Παγγαίου που έχουν υποστεί οικονομική καταστροφή από τις συνεχ

"¨Τους προειδοποιήσαμε πολλές φορές να φροντίσουν για το άνοιγμα και την λειτουργία του συνοριακού σταθμού της Νυμφαίας", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο περιφερειακός σύμβουλος Θόδωρος Μαρκόπουλος αναφερόμενος στη διαχείριση του θέματος από την περιφέρεια ΑΜΘ. 

«Δυστυχώς φοβόμαστε πως οι κτηνοτρόφοι της ΑΜΘ θα συνεχίσουν να χάνουν εκατομμύρια ευρώ αλλά και να δέχονται ένα

Απαισιόδοξος για το αν θα λειτουργήσει φέτος ο συνοριακός σταθμός στη Νυμφαία δηλώνει ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Καβάλας και περιφερειακός σύμβουλος Θόδωρος Μαρκόπουλος.

Σελίδες