Η Λαϊκή Συσπείρωση Θάσου θέλει να σταματήσουν οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Θάσου να γίνονται με τηλεδιασκέψεις και ζητά να γίνονται διά ζώσης. Μάλιστα σε ανακοίνωση της αναφέρει πως για τον λόγο αυτό δεν συμμετείχε στη συνεδρίαση της Τρίτης (05/12).

 

 

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

“Κύριοι σαν "Λαϊκή Συσπείρωση" επιμένουμε ότι οι συνεχείς "Τηλεδιασκέψεις", υποβαθμίζουν την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και απαξιώνουν τις "Δια Ζώσης" Συνεδριάσεις!!

 

Όταν μάλιστα έχουμε να συζητήσουμε τόσο σοβαρά θέματα και ειδικά σήμερα που πρέπει να εκδώσουμε ψήφισμα για το 1ο Θέμα της σημερινής συνεδρίασης "Περί λήψης απόφασης" για την ξαφνική απόφαση της κυβέρνησης να συνενώσει τις Δ.Ε.Υ.Α. της χώρας χωρίς καμία ενημέρωση και εξήγηση, έστω στους κ. Δημάρχους!!

 

Για τον λόγο αυτό ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στην σημερινή συνεδρίαση που γίνεται με "Τηλεδιάσκεψη"!!

 

Κρίνουμε ότι δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος ώστε αυτές οι συνεδριάσεις που έχουν τόσο σοβαρά θέματα, που απασχολούν το σύνολο του κόσμου του νησιού και πρέπει να τυγχάνουν ιδιαίτερης ενημέρωσης και συζήτησης από το Δημοτικό Συμβούλιο να γίνονται με "Τηλεδιασκέψεις" και όχι "Δια Ζώσης"!!”