Επαναληπτικές εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στο δήμο Καβάλας σύμφωνα με την εικόνα που προκύπτει μετά τις 9 το βράδυ.

 

Για το δημαρχιακό θώκο θα «μονομαχήσουν» ο νυν δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης (37%) και ο Μάκης Παπαδόπουλος (25%), ο οποίος φαίνεται να προηγείται σχεδόν 10 ποσοστιαίες μονάδες από τον Μπάμπη Χρυσανίδη.

 

Άνετη επανεκλογή εξασφαλίζουν: ο Σάββας Μιχαηλίδης στο Νέστο με 79%, ο Φίλιππος Αναστασιάδης στο Παγγαίο με 65% και ο Λευτέρης Κυριακίδης στη Θάσο με 52%.

 

Στην Περιφέρεια ΑΜΘ, ο Χρήστος Μέτιος ήταν μετά τις 9 το βράδυ πρώτος με ποσοστό 41,5% και πολύ κοντά στο ενδεχόμενο εκλογής του από την Α΄ Κυριακή. Σε περίπτωση που δεν πιάσει το όριο του 43% τότε θα αναμετρηθεί με τον Χριστόδουλο Τοψίδη που συγκεντρώνει ποσοστό 35%.

 

ΔΕΙΤΕ LIVE αποτελέσματα για Περιφέρεια και δήμους στην κεντρική σελίδα του KavalaNews.