Κλιμάκιο της παράταξης “Περιφερειακή Σύνθεση”, του Χριστόδουλου Τοψίδη, επισκέφθηκε τον Δήμο Νέστου και τους οικισμούς που επλήγησαν από την πυρκαγιά.

 

Έγινε συνάντηση με το δήμαρχο Νέστου, Σάββα Μιχαηλίδη.

 

 

Σχετική ανακοίνωση της παράταξης αναφέρει τα εξής:

 

“Κλιμάκιο της Περιφερειακής Σύνθεσης, επισκέφτηκε τις πυρόπληκτες περιοχές στους «γιακάδες» του Δήμου Νέστου και συγκεκριμένα τους οικισμούς Αβραμηλιά, Δαμασκηνιά, Λιθοχώρι και Διαλεκτό, όπου συνομίλησε με κατοίκους-πληγέντες από τη φωτιά και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Αβραμηλιάς κ. Γιάννη Φουλίδη.

 

Μετά το πέρας των επισκέψεων στις πυρόπληκτες περιοχές, το κλιμάκιο της παράταξής μας, συναντήθηκε και με το Δήμαρχο Νέστου κ. Σάββα Μιχαηλίδη, ο οποίος ενημέρωσε για τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν και για τις πρωτοβουλίες οι οποίες πρέπει να αναληφθούν  άμεσα.

 

Τονίζουμε ότι η παράταξη μας έχει ήδη θέσει στο περιφερειακό συμβούλιο το θέμα για να συζητηθεί στην σημερινή συνεδρίαση και ελπίζουμε η διοίκηση και ο περιφερειάρχης να κάνουν δεκτή την πρόταση μας.  

 

Η «Περιφερειακή Σύνθεση» ως αυριανή διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να αποκατασταθούν τα προβλήματα στο περιβάλλον, στις  υποδομές και στις περιουσίες των ανθρώπων διαθέτοντας πόρους  και προβάλλοντας ισχυρά αιτήματα διεκδίκησης απέναντι στα αρμόδια υπουργεία, ξεπερνώντας την αδράνεια και την αδιαφορία της σημερινής διοίκησης.”