Δήμος Νέστου

Με δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, με κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της κεντρικής πλατείας και με παρέλαση, τίμησε η Χρυσούπολη την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Από τις 13 έως τις 15 Μαρτίου, οι Δήμοι Καβάλας, Παγγαίου και Νέστου, θα συμμετάσχουν στη διεθνή έκθεση τουρισμού “Holiday & Spa” στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Τις ενέργειες της ως αντιπολίτευση στον Δήμο Νέστου, δημοσίευσε η παράταξη "Ο Δήμος αλλάΖει", με επικεφαλής τον Τάσο Τσολάκη.

Ο Ηρακλής Δεληγιώργης με φωτογραφία που κοινοποίησε σε ομάδα του facebook με όνομα “Πολίτες του Δήμου Νέστου”, καταγγέλλει τον θάνατο ενός αδέσποτου σκύλου.

Ο Δήμος Νέστου θα υποβάλει πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού, εστιάζοντας στη βελτίωση της προσβασιμότητας των παραλιών.

Οι Δήμοι Παγγαίου, Καβάλας και Νέστου θα συμμετάσχουν από κοινού στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού της Ρουμανίας, (Βουκουρέστι, 15-18 Φεβρουαρίου) και της Βουλγαρίας (Σόφια, 13-15 Μαρτίου), ώστε να ενισχυθεί ο τουρισμός όλου του Νομού.

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης για τους Δήμους Καβάλας, Παγγαίου και Νέστου ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ:

Στη δεύτερη και μεγάλη Γενική Συνέλευση καλεί τους κατοίκους της Λεκάνης η επιτροπή του ΔΔ Λεκάνης του Δήμου Νέστου.

γράφει ο

Βασίλης Μυλωνάς

Οι Γιατροί του Κόσμου συνεχίζουν εντατικά τις δράσεις τους με στόχο την προαγωγή και προάσπιση της υγείας στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και ειδικότερα στα παιδιά.

Στην Παραμυθούπολη Νέστου, ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης, άρχισε την αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη του νέου έτους, σε εκδήλωση του Δήμου.

"Μάγεψε" την «Παραμυθούπολη» στη Χρυσούπολη του Δήμου Νέστου η γνωστή τραγουδίστρια Josephine, το βράδυ της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου 2023.

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023 θα ορκιστεί το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νέστου, στο κλειστό γυμναστήριο του Γενικού Λυκείου Χρυσούπολης.

Το βράδυ της Τετάρτης (20/12), η Ελευθερία Ελευθερίου έδωσε συναυλία στην Παραμυθούπολη του Νέστου.

Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου σε σπίτι στον οικισμό του Χαϊδευτού στον Δήμο Νέστου.

Το βασικότερο πρόβλημα που επισήμαναν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Καβάλας σε συνάντηση που είχαν με στελέχη του ΠΑΣΟΚ Καβάλας, είναι η μεγάλη έλλειψη προσωπικού, η οποία οδηγεί την υπηρεσία σε περιορισμένες βάρδιες, με αποτέλεσμα ορισμένες ώρες της ημέρας να υπάρχει μόνο ένα διαθέσιμο ασθενοφόρο για να καλύψει περιστατικά σε όλο σχεδόν τον Δήμο Παγγαίου ή το Δήμο Νέστου αντίστοιχα. 

Τραγική κατάληξη είχε η φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου στο Χρυσοχώρι του Δήμου Νέστου.

“Οι αγρότες του Νέστου θα λάβουν την συνδεδεμένη ενίσχυση για το καλαμπόκι, καθώς το Υπουργείο πλέον δέχεται ότι οι καλλιεργούμενες εκτάσεις αρδεύονται από υπέργειο αρδευτικό δίκτυο και το χρησιμοποιούμενο για το λόγο αυτό νερό προέρχεται αποκλειστικά από τον ποταμό Νέστο”, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ενημερώνοντας τους αγρότες για τη θετική αυτή εξέλιξη.

Τη χορήγηση άτοκων δανείων με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από την πυρκαγιά που ξέσπασε στις 21 Αυγούστου του 2023 σε περιοχές του Δήμου Νέστου αποφάσισε η κυβέρνηση.

Σελίδες