περιφερειακή σύνθεση

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλου Τοψίδη, στο από 19/12/2023 ανακοινωθέν διοικητικό σχήμα εντάσσονται οι:

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 18.00 το απόγευμα, στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής έχει προγραμματιστεί η ορκωμοσία του νέου περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Χριστόδουλου Τοψίδη αλλά και των μελών του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου.

Το Πρωτοδικείο Ροδόπης, ανακοίνωσε και επίσημα τους περιφερειακούς συμβούλους σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, της παράταξης του Χριστόδουλου Τοψίδη που κέρδισε τις εκλογές. 

“Ο Γιώργος Παυλίδης εργάστηκε σκληρά για την αναπτυξιακή προοπτική της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και λειτούργησε προτάσσοντας το κοινό όφελος και το συλλογικό συμφέρον. Μέσα από την πορεία και το έργο του, δημιούργησε μία αξιοσημείωτη πολιτική παρακαταθήκη”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η “Περιφερειακή Σύνθεση”, για τη συμπλήρωση 7 χρόνων από το θάνατο του Γιώργου Παυλίδη.

Εμφανώς συγκινημένος και ιδιαίτερα ευτυχής εμφανίστηκε, μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Ευριπίδη Ταρασίδη ο περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Τοψίδη, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

Σχόλιο της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση», με επικεφαλής τον Χριστόδουλο Τοψίδη για τις δηλώσεις του Κωστή Σιμιτσή.

“Ο α’ γύρος των εκλογών στην Περιφέρεια ΑΜΘ, ολοκληρώθηκε αποδίδοντας στην Περιφερειακή Σύνθεση, ποσοστό 35,33%. Το ποσοστό αυτό είναι η ισχυρή λαϊκή εντολή ώστε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα την Κυριακή 15 Οκτωβρίου και να αποδώσουμε την Περιφέρεια ΑΜΘ στην πραγματική λαϊκή βούληση και όχι στην κατευθυνόμενη ψήφο”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της, η παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη.

Συνέντευξη του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου ΑΜΘ με την «Περιφερειακή Σύνθεση», Μιχάλη Λυχούνα, στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη.

Την ανάγκη αναβάθμισης των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών επεσήμανε στην επίσκεψη του στην Καβάλα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χριστόδουλος Τοψίδης.

 Τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους με την "Περιφερειακή Σύνθεση" σε Καβάλα και Θάσο παρουσίασε ο επικεφαλής της παράταξης, Χριστόδουλος Τοψίδης.

  

Περιοδεία έκανε στην Καβάλα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, την Πέμπτη (07/09).

Η περιφερειακή παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη, “Περιφερειακή Σύνθεση”, ανακοίνωσε τους υποψηφίους της για όλες τους Νομούς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Κλιμάκιο της παράταξης “Περιφερειακή Σύνθεση”, του Χριστόδουλου Τοψίδη, επισκέφθηκε τον Δήμο Νέστου και τους οικισμούς που επλήγησαν από την πυρκαγιά.

“Οι φωτιές μαίνονται στην Περιφέρεια μας, η θέση του θα έπρεπε να είναι δίπλα στους ανθρώπους που επιχειρούν και σε εκείνους που δοκιμάζονται και όχι απέναντι από φωτογραφικούς φακούς", αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της για τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, η παράταξη του Χριστόδουλο Τοψίδη “Περιφερειακή Σύνθεση”.

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση”, κάνοντας εκ νέου ερωτήσεις προς τη διοίκηση της περιφέρειας ΑΜΘ, για το αν υπάρχει ρύπανση στο Ερατεινό.

Η “Περιφερειακή Σύνθεση”, διά του περιφερειακού συμβούλου Καβάλας Θεόδωρου Μαρκόπουλου, αναδεικνύει προβλήματα ρύπανσης υδάτων και εδάφους στο Ερατεινό του Δήμου Νέστου.

Υποψήφιος με την «Περιφερειακή Σύνθεση» με επικεφαλής τον Χριστόδουλο Τοψίδη, πρόκειται να είναι και πάλι ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

Την πρώτη ομάδα υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων στην ΠΕ Καβάλας, παρουσίασε ο επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης, Χριστόδουλος Τοψίδης.

Την αισιοδοξία του ότι η «Περιφερειακή Σύνθεση» θα είναι η επόμενη διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ εξέφρασε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 o Χριστόδουλος Τοψίδης.

Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης, Χριστόδουλος Τοψίδης θα παρουσιάσει τους υποψήφιους και τις υποψήφιες Συμβούλους της παράταξης.

Επιστολή με την οποία ζητά από τον πρόεδρο του ΔΣ των ΕΛΤΑ κο Μπερναδούτ να επανεξεταστεί η απόφαση περί κλεισίματος υποκαταστημάτων σε Έβρο και Καβάλα, απέστειλε ο επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης, Χριστόδουλος Τοψίδης.

Εικόνα διάλυσης παρουσίασε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ το συνεργατικό σχήμα της διοίκησης, αφού είδαμε Συμβούλους της παράταξης Σιμιτσή (η οποία συνδιοικεί με την παράταξη Μέτιου) να υποβάλλουν επερωτήσεις προς… τη Διοίκηση”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της, η παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση” του Χριστόδουλου Τοψίδη.

“Δυστυχώς η διοίκηση Μέτιου και οι αντιπεριφερειάρχες που την στελεχώνουν βρίσκονται ένα βήμα πριν καταστρέψουν αμετάκλητα το έργο του φράγματος Μαρμαρά” αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η περιφερειακή παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη “Περιφερειακή Σύνθεση”.

«Ο Χρ. Μέτιος συσκέπτεται με Υπουργούς με μοναδικό σκοπό … την έκδοση Δελτίων Τύπου χωρίς ουσιαστικό νόημα»

Η παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση” αναφέρει πως οι Δήμοι Παγγαίου και Νέστου είναι αντιμέτωποι με μία μεγάλη καταστροφή, καθώς ο περιφερειάρχης δεν υπογράφει εδώ και 13 μήνες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας συμβασιοποίησης της Πράξης «Δράσεις και παρεμβάσεις βιώσιμης ανάπτυξης αστικών περιοχών της ΠΑΜΘ στο Δήμο Νέστου και στο Δήμο Παγγαίου».

Ο επικεφαλής της παράταξης “Περιφερειακή Σύνθεση” Χριστόδουλος Τοψίδης, παρουσίασε τους οκτώ υποψηφίους της παράταξης από την Π.Ε. Δράμας.

Την Τρίτη (31/01) το περιφερειακό συμβούλιο της ΠΑΜΘ συνεδρίασε κάνοντας τον απολογισμό πεπραγμένων της διοίκησης για το 2022. Σήμερα Τετάρτη (01/02) ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση” αναφέροντας πως ο απολογισμός κυμάνθηκε μεταξύ θλίψης και παρακμής.

Με απλά αλλά πολύ «κοφτερά» λόγια, ο Μιχάλης Λυχούνας, Αρχαιολόγος στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας κατέδειξε την «γύμνια»

Ο επικεφαλής της παράταξης “Περιφερειακή Σύνθεση” Χριστόδουλος Τοψίδης, σε επίσκεψη του στο νησί της Θάσου, είδε μία αναφορά προς τον περιφερειάρχη σε έναν τοίχο στο νησί και θέλησε να την σχολιάσει.

Σελίδες