Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Παστέρ, Αστεριάδη, Φιλίππου και Φιλοπτώχου ανακοίνωσε ο Δήμος Καβάλας.

 

Στις οδούς αυτές θα εκτελούνται έργα κατασκευής δικτύου μεταφοράς φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ, τα οποία θα διαρκέσουν από την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023, έως και το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023.

 

Ανακοίνωση

 

Εξαιτίας των εργασιών κατασκευής δικτύου μεταφοράς φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου έως και το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023, στις οδούς Παστέρ και Αστεριάδη και στις οδούς Φιλίππου και Φιλοπτώχου, κατά το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 28 έως και την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023.

 

Παστέρ και Αστεριάδη

 

Πιο συγκεκριμένα, εξαιτίας της στενότητας των οδών, θα πραγματοποιηθεί μονοδρόμηση αυτών (μόνο άνοδος) για λόγους ασφαλείας και παράλληλη απαγόρευση στάσης και στάθμευσης. Η κυκλοφορία των οχημάτων προς κάθοδο θα διακόπτεται στη συμβολή της οδού Παστέρ με την οδό Μέξη και θα γίνεται παράκαμψη αυτών διαμέσου της Περιμετρικής οδού, της Δωδεκανήσου και της Μετεώρων, όπου τα οχήματα θα καταλήγουν στην οδό Αστεριάδη με τη χρήση ρυθμιστικών πινακίδων.

 

Η κυκλοφορία των οχημάτων εκτάκτου ανάγκης, των αστικών και των βαρέων οχημάτων θα γίνεται κανονικά (άνοδος και κάθοδος) με τη χρήση σημαιοφόρων κατά τις ώρες 07:30-15:30.

 

Φιλίππου και Φιλοπτώχου

 

Εξαιτίας της στενότητας των οδών, θα πραγματοποιηθεί διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Φιλοπτώχου και στην οδό Φιλίππου (από τη συμβολή της με την οδό Δαγκλή έως τη συμβολή της με την οδό Φιλοπτώχου) για λόγους ασφαλείας και παράλληλη απαγόρευση στάσης και στάθμευσης.

 

Η διακοπή κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται κατά τις ώρες 07:30-17:30 και στη συνέχεια οι οδοί θα δίνονται σε κυκλοφορία, εφόσον εκτιμηθεί ότι δεν υφίσταται κίνδυνος για την ασφάλεια των χρηστών της οδού.