φυσικό αέριο

Ο Δήμος Καβάλας ενημέρωσε πως θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 25 Απριλίου έως τις 6 Μαΐου στις οδούς Κάνιγγος, Σατωβριάνδου και Φαβιέρου λόγω εργασιών για το φυσικό αέριο.

Οι εργασίες της εγκατάστασης του δικτύου φυσικού αερίου συνεχίζονται στην Καβάλα, με το Δήμο να ενημερώνει για τις οδούς που γίνονται εργασίες.

Χωρίς την υποβολή προσφορών ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση διεθνούς διαγωνισμού για την εκμετάλλευση του υπόγειου φυσικού χώρου που προκύπτει από το σχεδόν εξαντληθέν κοίτασμα φυσικού αερίου «Νότια Καβάλα».

Μία νέα παραγωγή φυσικού αερίου φέρνει η Energean, καθώς στη θαλάσσια περιοχή της Αλεξάνδρειας άρχισε να παράγει η πρώτη γεώτρηση από τα κοιτάσματα NorthElAmriya και NorthIdku(ΝΕΑ/ΝΙ).

Κλειστή από τις 7:30 το πρωί έως τις 5:30 το απόγευμα της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου θα παραμείνει η οδός Κομνηνών στην Καβάλα για τις ανάγκες των εργασιών εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Καβάλας για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου.

Ο δήμαρχος Καβάλας Θεόδωρος Μουριάδης σε συνάντηση που είχε με τον προϊστάμενο τμήματος Φυσικού Αερίου του Ομίλου J&P AVAX, Γιώργο Τασάκο ανέφερε πως κρίνεται επιβεβλημένη η έγκαιρη ενημέρωση για τις νέες εργασίες προκειμένου να αποφευχθούν τα κυκλοφοριακά προβλήματα.

Εργασίες εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου στην Καβάλα θα πραγματοποιούνται για το χρονικό διάστημα από 16.01.2023 έως 31.01.2023.

Την παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Εθνική Οδό Καβάλας – Ξάνθης μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2023 αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

Εργασίες για την εγκατάσταση δικτύου φυσικού αερίου πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Καβάλα κατά το χρονικό διάστημα 01-15 Ιανουαρίου 2023.

Οι υπουργοί Ενέργειας των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν στο ανώτατο όριο τιμών φυσικού αερίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται αμφίδρομα μέσω του ρεύματος κυκλοφορίας προς Ξάνθη, σύμφωνα με την προβλεπόμενη σήμανση που θα τοποθετηθεί με ευθύνη του αναδόχου του έργου.

Προγραμματισμός των εργασιών εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη της Καβάλας, για το χρονικό διάστημα από 16.11.2022 έως 30.11.2022

Δύο σημαντικές ειδήσεις σημαδεύουν τις εξελίξεις, καθώς από τη μία αποφασίζεται η ματαίωση του διαγωνισμού πώλησης του 67% του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης και από την άλλη φαίνεται ότι πάει σε ναυάγιο ο διαγωνισμός για την ΥΑΦΑ Καβάλας (υπόγειας αποθήκης φυσικού αερίου).

Η παραγωγή των πρώτων ποσοτήτων φυσικού αερίου από το κοίτασμα Karish της Energean plc στην θάλασσα του Ισραήλ είναι από το πρωί της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου γεγονός!

Με τις τιμές ρεύματος και φυσικού αερίου να αυξάνονται δ

Πολλά προβλήματα δημιούργησε η έντονη βροχόπτωση που έπληξε την πόλη της Καβάλας το απόγευμα της Πέμπτης 24 Αυγούστου στην οδό Κολοκοτρώνη.

Ένας πολύ δυνατός θόρυβος σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 5 Αυγούστου στην οδό Κολοκοτρώνη λίγο πριν τη συμβολή της με την οδό Εκάβης.

Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, επισυνάπτεται χάρτης με τις οδούς στις οποίες πραγματοποιούνται, αυτό το διάστημα, οι εργασίες κατασκευής του δικτύου και μπορεί να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία σύνδεσης.

Καθυστερήσεις στο έργο για το φυσικό αέριο στην οδό Κολοκοτρώνη αλλά και στο άλλο μπροστά από το πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου στην Ανατολική είσοδο της πόλης, παρόλο που έχει πάρει "πράσινο φως" από την αρχαιολογία.   

«Με τη διοίκηση Μέτιου δεν θα πλήξει ο κόσμος της Καβάλας. Κάναμε 12 επερωτήσεις. Δεν πήραμε καμία απάντηση. Ευχολόγια και αερολογίες. Απαράδεκτη η στάση τους», δηλώνει στον KavalaNews 102.8 ο περιφερειακός σύμβουλος, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, με αφορμή το τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο.

Στην Καβάλα βρίσκονται στελέχη της ΔΕΔΑ προκειμένου να ενημερώσουν τους επαγγελματίες και τους οικιακούς χρήστες για τα οφέλη του φυσικού αερίου.

Επιδότηση που θα φτάνει τα 1.200 ευρώ θα δοθεί στους πρώτους 700 που θα κάνουν αίτηση για φυσικό αέριο στην Καβάλα, σύμφωνα με τον Συντονιστή Διευθυντή Εμπορικών Δραστηριοτήτων της ΔΕΔΑ, Δημήτρη Αυλωνίτη.

Τα έργα φυσικού αερίου ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα στην πόλη της Καβάλας και με αυτή τη

Πρόκειται για ένα εξαντλημένο κοίτασμα φυσικού αερίου. Το έργο συνίσταται στη μετατροπή του εξαντλημένου κοιτάσματος φυσικού αερίου της Ν. Καβάλας στην πρώτη Υπόγεια Αποθήκη Φυσικού Αερίου της χώρας. 

Σελίδες