φυσικό αέριο

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται αμφίδρομα μέσω του ρεύματος κυκλοφορίας προς Ξάνθη, σύμφωνα με την προβλεπόμενη σήμανση που θα τοποθετηθεί με ευθύνη του αναδόχου του έργου.

Προγραμματισμός των εργασιών εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη της Καβάλας, για το χρονικό διάστημα από 16.11.2022 έως 30.11.2022

Δύο σημαντικές ειδήσεις σημαδεύουν τις εξελίξεις, καθώς από τη μία αποφασίζεται η ματαίωση του διαγωνισμού πώλησης του 67% του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης και από την άλλη φαίνεται ότι πάει σε ναυάγιο ο διαγωνισμός για την ΥΑΦΑ Καβάλας (υπόγειας αποθήκης φυσικού αερίου).

Η παραγωγή των πρώτων ποσοτήτων φυσικού αερίου από το κοίτασμα Karish της Energean plc στην θάλασσα του Ισραήλ είναι από το πρωί της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου γεγονός!

Με τις τιμές ρεύματος και φυσικού αερίου να αυξάνονται δ

Πολλά προβλήματα δημιούργησε η έντονη βροχόπτωση που έπληξε την πόλη της Καβάλας το απόγευμα της Πέμπτης 24 Αυγούστου στην οδό Κολοκοτρώνη.

Ένας πολύ δυνατός θόρυβος σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 5 Αυγούστου στην οδό Κολοκοτρώνη λίγο πριν τη συμβολή της με την οδό Εκάβης.

Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, επισυνάπτεται χάρτης με τις οδούς στις οποίες πραγματοποιούνται, αυτό το διάστημα, οι εργασίες κατασκευής του δικτύου και μπορεί να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία σύνδεσης.

Καθυστερήσεις στο έργο για το φυσικό αέριο στην οδό Κολοκοτρώνη αλλά και στο άλλο μπροστά από το πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου στην Ανατολική είσοδο της πόλης, παρόλο που έχει πάρει "πράσινο φως" από την αρχαιολογία.   

«Με τη διοίκηση Μέτιου δεν θα πλήξει ο κόσμος της Καβάλας. Κάναμε 12 επερωτήσεις. Δεν πήραμε καμία απάντηση. Ευχολόγια και αερολογίες. Απαράδεκτη η στάση τους», δηλώνει στον KavalaNews 102.8 ο περιφερειακός σύμβουλος, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, με αφορμή το τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο.

Στην Καβάλα βρίσκονται στελέχη της ΔΕΔΑ προκειμένου να ενημερώσουν τους επαγγελματίες και τους οικιακούς χρήστες για τα οφέλη του φυσικού αερίου.

Επιδότηση που θα φτάνει τα 1.200 ευρώ θα δοθεί στους πρώτους 700 που θα κάνουν αίτηση για φυσικό αέριο στην Καβάλα, σύμφωνα με τον Συντονιστή Διευθυντή Εμπορικών Δραστηριοτήτων της ΔΕΔΑ, Δημήτρη Αυλωνίτη.

Τα έργα φυσικού αερίου ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα στην πόλη της Καβάλας και με αυτή τη

Πρόκειται για ένα εξαντλημένο κοίτασμα φυσικού αερίου. Το έργο συνίσταται στη μετατροπή του εξαντλημένου κοιτάσματος φυσικού αερίου της Ν. Καβάλας στην πρώτη Υπόγεια Αποθήκη Φυσικού Αερίου της χώρας. 

Μεγάλες πιθανότητες ύπαρξης πολύ σημαντικών αποθεμάτων φυσικού αερίου στη Θάσο, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ενέργει

«Η μεγαλύτερη τράπεζα φυσικού αερίου της Ευρώπης μπορεί να γίνει στην Ελλάδα, στις παλιές πετρελαιοπηγές του Πρίνου

Σε ετοιμότητα να τροποποιήσει το δρομολόγιο της γραμμής του Βύρωνα (Νο 1) βρίσκεται το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας καθώς το επόμενο διάστημα το έργο κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου θα συμπεριλάβει και την οδό Κολοκοτρώνη. Για την ώρα κλειστή είναι η οδός Βάσσου όπου στο σημείο ο εργολάβος έχει ήδη αρχίσει να τοποθετεί τις σωλήνες του δικτύου. 

«Είμαστε έτοιμοι. Περιμένουμε την έγκριση της μελέτης των κυκλοφοριακών μέτρων. Μέσα στον Μάρτιο θα έχει ξεκινήσει το έργο» δήλωσε στον KavalaNews 102.8 ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης. 

Πολλά χρόνια θα πάρουν τα σκαψίματα για το φυσικό αέριο στην Καβάλα, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας, Γιάννη Ιακωβίδη

«Η πολιτική λαθροχειρία που επιχειρεί για πολλοστή φορά, σε ό,τι αφορά την κατασκευή δικτύου φυσικού αερίου στην Καβάλα, ο βουλευτής της ΝΔ Μακάριος

Την ευκαιρία να διαπιστώσει την εξέλιξη των εργασιών του φυσικού αερίου στην Καβάλα είχε ο Βουλευτής Π.Ε.

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιάννη Ιακωβίδη, τον Διευθυντή Τεχνι

Μειώνεται η επιδότηση στα νοικοκυριά, σταθερά στα 65 ευρώ για τα επιχειρηματικά τιμολόγια.

Άρχισαν τα έργα του φυσικού αερίου στην Καβάλα από το Χαλκερό και περιλαμβάνουν την κατασκευή του σταθμού μέσης πίεσης και την τοποθέτηση ενός χάλκινου αγωγού που θα μεταφέρει το φυσικό αέριο έως την ανατολική είσοδο της Καβάλας, όπως λέει στον KavalaNews 102.8 ο αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Χρήστος Γάκης.

Tα νέα μέτρα ελάφρυνσης νοικοκυρίων και επιχειρήσεων κατά των ανατιμήσεων στους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου για τον Ιανουάριο,  ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο υπουργός Περιβάλ

Ένα βήμα πριν την υλοποίηση των πρώτων πιλοτικών έργων διανομής βιομεθανίου στην Ελλάδα βρίσκεται η ΔΕΔΑ, η οποία σήμερα κατέθεσε αίτηση στη Ρυθμι

Σελίδες