Με τη δημοτική παράταξη “Ο Τόπος της Ζωής μας”, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Δημήτρης Καζανίδης.

 

Σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρει τα εξής:

 

“Μάκης Παπαδόπουλος: «Είναι τιμή μας η συμμετοχή του Δημήτρη Καζανίδη στο ψηφοδέλτιό μας»

 

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των υποψηφίων του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ τον Δημήτρη Καζανίδη, πρώην Δημοτικό Σύμβουλο και πρώην Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Καβάλας.

 

Ο Δημήτρης Καζανίδης γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1968 στην Καβάλα. Από μικρός εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα του ως θερμοϋδραυλικός. Φοίτησε στο 4ο “Ζουμπουλάκειο” Γυμνάσιο και Λύκειο. 

 

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Συνέχισε τις σπουδές του και αποφοίτησε επιπρόσθετα από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών. 

 

Εργάστηκε ως θερμοϋδραυλικός και συντηρητής εγκαταστάσεων καύσης. Είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Αδειούχων Εγκαταστατών Συντηρητών Καυστήρων Π.Α.Μ.Θ. "ΚΑΥΣΤΗΡ". Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος και διετέλεσε Πρόεδρος Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Καβάλας και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”. Πλέον είναι συνταξιούχος ελεύθερος επαγγελματίας. 

 

Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Καρακλή, με την οποία έχει δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο, που είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Ξάνθης, και τη Δήμητρα, απόφοιτη του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

 

Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον Δημήτρη Καζανίδη για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή του να δώσει μαζί μας τη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του 2023.”