Την προσθήκη του αγρότη, Πέτρου Δαλακούρα στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ώρα Δημιουργίας», με επικεφαλής την Αναστασία Ιωσηφίδου, είχε ως αποτέλεσμα η απάτη που συνέβη στις 4 Ιουλίου 2023 [βλέπε εδώ].

 

Αναλυτικά, σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

 

Μετά τις χθεσινές πρωτοφανείς αθλιότητες, σχετικά με την υποψηφιότητα του μέλους του συνδυασμού μας Γιώργου Δαλακούρα, οι οποίες εισάγουν νέα προεκλογικά ήθη στον δήμο Καβάλας, έχουμε να σημειώσουμε τα παρακάτω:

 

Είναι πασιφανές πλέον, ότι η πρόσφατη ανακοίνωση των 55 ονομάτων που απαρτίζουν σε πρώτη φάση το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, σε κάποιους προκάλεσε πανικό.

 

Και αυτό, όχι μόνο γιατί αντίθετα με όσα κάποιες Κασσάνδρες φρόντιζαν να διαδίδουν, αποδείχθηκε ότι διαθέτουμε τον απαραίτητο αριθμό υποψηφίων, αλλά και γιατί καταδεικνύεται  με τον πιο εκωφαντικό τρόπο, μέσω των ποιοτικών χαρακτηριστικών του ψηφοδελτίου αυτού,  ότι δημιουργούμε έναν συνδυασμό ΝΙΚΗΣ και ΕΛΠΙΔΑΣ για τον δήμο.

 

Αφού τα σενάρια λοιπόν που ένα χρόνο τώρα απεργάζονταν δεν τους βγήκαν, είπαν να περάσουν στην αντίπερα όχθη της πολιτικής ηθικής και να εντρυφήσουν έτι περαιτέρω στις αρχές του μακιαβελισμού και του μακαρθισμού, προωθώντας κατασκευασμένες και παντελώς ψευδείς ανακοινώσεις, μέσω λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ανήκουν σε τρίτους.

 

Τους πληροφορούμε λοιπόν ότι με λάθος παράταξη "πήγαν να τα βάλουν" και πως αδίκως ματαιοπονούν. Σύντομα  θα αποκαλυφθούν τόσο οι υπαίτιοι όσο και οι ηθικοί αυτουργοί  των πρακτικών αυτών, που δεν οδηγούν πουθενά. 

 

Ή μάλλον οδηγούν. Αλλά στο αντίθετο από το προσδοκώμενο για αυτούς αποτέλεσμα.

 

Έτσι λοιπόν, σε απάντηση της αήθους αυτής πρόκλησης, η παράταξη μας ανακοινώνει ότι πέραν του Γεωργίου Δαλακούρα που βεβαίως συμμετέχει κανονικά στο ψηφοδέλτιο μας, χθες και μετά τα γεγονότα αυτά, απήντησε θετικά στην από ημερών πρόταση της επικεφαλής μας και ο Πέτρος Δαλακούρας, αγρότης, τον οποίον και καλωσορίζουμε ως το 56ο μέλος του ψηφοδελτίου μας.

 

Και έπεται συνέχεια…

 

Για την Παράταξη ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Η Επικεφαλής

Αναστασία Ιωσηφίδου