Ο προπονητής Χάρης Παλτόγλου, αναγνωρισμένος προπονητής της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος και προπονητής του συλλόγου της Καβάλας, έχει την τιμητική να συνοδεύσει την Ελληνική αποστολή στο διεθνές τουρνουά του 13ου Hereya Open, που θα πραγματοποιηθεί στη Σόφια, της Βουλγαρίας.

 

Ο κ. Παλτόγλου θα είναι ο προπονητής της επίλεκτης ομάδας της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος και θα συνοδεύσει  91 αθλητές.

 

Το 13ο Hereya Open είναι ένα ανοιχτό πρωτάθλημα ταεκβοντό, που θα συγκεντρώσει πάνω από 800 αθλητές από 8 χώρες των Βαλκανίων. Αυτή η διοργάνωση αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους νέους αθλητές να αναμετρηθούν με τους καλύτερους από άλλες χώρες και να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία.

 

Οι Δύο αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου Tαεκβοντο Καβάλας, η Λαζάρου Σοφία και η Παλτόγλου Βασιλική Βαρβάρα, αποτελούν μέλη της επίλεκτης ομάδας της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος και θα συμμετέχουν στο 13ο Hereya Open ως μέλη της Ελληνικής αποστολής. Η παρουσία τους ενισχύει την παρουσία της Ελλάδας σε αυτήν τη διεθνή διοργάνωση και αποδεικνύει την αφοσίωση και την αποτελεσματικότητα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος στην εκπαίδευση και την προετοιμασία των αθλητών της.

 

Επίσης, ο αθλητής Ιακωβίδης Θεόδωρος θα συμμετάσχει στο 13ο Hereya Open εκπροσωπώντας τον Α.Σ.Ταεκβοντο Καβάλας.Ο  Θεόδωρος Ιακωβίδης είναι γνωστός για τις ικανότητες του και έχει αποδείξει το ταλέντο και την αφοσίωση του στο Ταεκβοντό. Με τη συμμετοχή του, αναμένουμε μια εντυπωσιακή εμφάνιση και καλές επιδόσεις.