Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιοδεύει την Τετάρτη (07/06) σε Καβάλα, Θάσο και Δράμα.

 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε τις νέες εγκαταστάσεις του ιχθυοπωλείου του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Κεραμωτής, που αναμένεται να λειτουργήσει σε περίπου ένα μήνα και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Σταύρο Αρβανιτάκη και μέλη της διοίκησης.

 

“Βάλαμε και εμείς λίγο το χεράκι μας για να γίνει το ιχθυοπωλείο, αυτό το έργο είναι μία έμπρακτη απόδειξη για το ότι η μείωση φόρων οδηγεί στην ανάπτυξη. Εμείς σας μειώσαμε τους φόρους και εσείς μεγαλώνετε”, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού συμπλήρωσε: “Δεν το βάλατε λίγο, το βάλατε πολύ”.

 

Ο Κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στους χώρους του ιχθυοπωλείου, όπου όχι μόνο θα πωλούνται ψάρια, αλλά θα ψήνονται κιόλας επιτόπου, και αμέσως μετά η διοίκηση του συνεταιρισμού τον ευχαρίστησε για τη συμβολή του και του πρόσφερε τσίπουρο με μεζέ, ενώ τον κάλεσε να παραστεί στην τελετή για τα εγκαίνια λειτουργίας του ιχθυοπωλείου.

 

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε ψαράδες, στο αλιευτικό καταφύγιο, στο λιμάνι της Κεραμωτής, και συζήτησε μαζί τους, πριν ταξιδέψει για τη Θάσο.

 

Στις 19:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών στη Δράμα.

 

Φωτογραφίες: Center Tv