Αισιόδοξος ότι ο συνδυασμός του θα φτάσει μέχρι το τέλος και μάλιστα με καλό αποτέλεσμα δήλωσε στον KavalaNews 102,8 ο υποψήφιος δήμαρχος Χαράλαμπος Χρυσανίδης.

 

Είπε πως δεν είναι τόσο δύσκολο να στελεχωθεί το ψηφοδέλτιο καθώς δεν απαιτούνται τόσοι πολλοί υποψήφιοι όπως ακούγεται, ενώ τόνισε πως τις επόμενες ημέρες θα κάνει κι άλλες ανακοινώσεις ονομάτων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.  

 

Για τις φήμες ότι δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος και ότι λίγο πριν την τελική ευθεία θα συμπράξει με τον Θεόδωρο Μουριάδη ο κ. Χρυσανίδης το απέκλεισε λέγοντας:

 

«Αν δεν έβλεπα προβλήματα στη διοίκηση Μουριάδη δεν θα υπήρχε λόγος να κατέβω στις εκλογές.

 

Η εγκατάλειψη είναι πολύ μεγάλη σε πολλά σημεία της πόλης. Το Περιγιάλι μου θυμίζει την Ηρακλείτσα του 2003 όταν ανέλαβα στον τότε δήμο Ελευθερών.

 

«βλέπω τον πληθυσμό της πόλης μας συνεχώς να μικραίνει και πόλεις που είχαμε αφήσει πίσω μας στην περιφέρεια να μας ξεπερνάνε. Υπάρχει μια ομορφιά απίστευτη στην ακτογραμμή της Καβάλας αλλά εγκατάλειψη. Φιλοδοξούμε να δώσουμε μια διαφορετική προοπτική σε αυτή την πόλη.

 

Στόχος είναι να αναστρέψουμε τον κατήφορο που έχουμε πάρει.

 

Ο κόσμος θα επιλέξει όχι με τις πολιτικές μας πεποιθήσεις αλλά με το τι μπορεί να κάνει ο καθένας μας», είπε ο κ. Χρυσανίδης.  

 

Πρότεινε μάλιστα τη διεξαγωγή ενός debate μεταξύ των υποψήφιων δημάρχων

 

Για το ναυάγιο στη σύμπραξη Κλειτσιώτη – Ιωσηφίδου είπε ότι δεν του κάνει εντύπωση.

 

Τόνισε ότι είχε προτείνει στους δύο υποψηφίους δημάρχους να συμπράξουν με τον ίδιο επικεφαλής, «τους είπα ελάτε να κάνουμε ένα κοινό σχήμα. Δεν ήθελαν εμένα επικεφαλής. Συνέχισαν μόνοι τους και τελικά δεν κατάφεραν να συμπράξουν. Τα γεγονότα δείχνουν ότι μάλλον είχα δίκιο που δεν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία.

 

Στόχος είναι να φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα στην πόλη. Θα ήταν καλύτερα να ήμουν εγώ επικεφαλής.

 

Δεν είναι εγωιστικό αυτό που λέω, απλώς δείχνει η εμπειρία που έχω στην αυτοδιοίκηση ως δήμαρχος.  

 

Γι’ αυτό είπα να συμπράξουμε. Καλό όμως θα ήταν οι συζητήσεις να γίνουν πριν ανακοινώσουμε συνδυασμούς.  

Από τη στιγμή που ανακοινώσαμε ήταν δύσκολο να προχωρήσουμε σε σύμπραξη

 

Αυτό που έχει σημασία είναι ποιο μοντέλο διοίκησης θα ακολουθήσεις.

 

Αν ξέρεις να διοικήσεις μπορείς να πετύχεις πολλά χωρίς να ταλαιπωρείς τον κόσμο».

 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη